Kategoriler
Proje Haberleri

Nlogo İstanbul 2. etap teslimleri başlıyor

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alper Özyurt yaptığı açıklamada, 900 adet konuttan meydana gelen daireden oluşan Nlogo İstanbul projesinin 2. etabında inşaat çalışmalarında pandemi dönemi olmasına rağmen devam edildiğini belirtti. Özyurtlar Holding firmanın 33. projesine yatırımcılar tarafından ciddi bir talep olduğu bildirildi.

Nlogo İstanbul 2. etabında sona gelindi

310 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilen konut projesinin 2. etabında 7 konut bloğunda toplam 900 adet daireden meydana geliyor. Projenin 2. etabında 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde daire seçeneklerine yer veriliyor. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri ise 80 metrekare ile 175 metrekare arasında değişiyor.

Nlogo İstanbul projesinin ilk etabında ise toplam 1.800 adet konuttan meydana geliyor. Yaşamın başladığı ilk etapta daire teslimlerine 2 yıl önce başlanmıştı. Projede Türkiye’nin dev alışveriş ve yeme içme markalarının yer aldığı 87 adet ticari üniteden meydana gelen Cadde İstanbul da yer alıyor.

Nlogo İstanbul projesinin 1.800 konuttan meydana gelen ilk etabında daire teslimlerine 2 yıl önce başlanmış ve yatırımcılar tarafından da büyük bir ilgi görmüştü. 900 adet konuttan meydana gelen projenin 2. etabında ise inşaat çalışmalarına tüm hızıyla devam ediliyor. Yoğun talebin yaşandığı projede daha önceden belirtildiği gibi daire teslimlerine başlanıyor. Aynı zamanda proje içerisinde yer alan 3 blokta, 3’er adet, 3 katlı penthouse dairelerin satışlarına ise yakında başlanacak. Bu yeni penthouse dairelerin fiyatları ise 1 milyon dolardan başlıyor.

Projede holding bünyesinde 24 ay vadelendirme fırsatı sunduklarını aktaran Özyurt, şunları kaydetti:

Nlogo İstanbul projesinin tüm etaplarında 1+1′, 2+1 ve 3+1 tip daire seçeneklerine yer veriliyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri ise 80 metrekare ile 175 metrekare arasında değişiyor.

Nlogo İstanbul fiyatları ne kadar?

Projede yer alan satılık dairelerin fiyatları 399 bin TL’den başlıyor dairenin tipine, büyüklüğüne, dairenin bulunduğu kata ve dairenin konumuna göre değişerek 875 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Projenin 45. katta yer alan asansörlü, jakuzili ve manzaralı penthouse dairelerin fiyatları ise 1 milyon dolardan başlıyor. Proje içerisindeki ticari ünitelerin yer aldığı Cadde İstanbul bölümünde ise kiralama çalışmalarına devam ediliyor. görüşmelerimiz sürüyor. Cadde İstanbul içerisinde yer alan ticari üniteler için Türkiye’nin dev alışveriş ve yeme içme markalarından talep toplanıyor.

Nlogo İstanbul projesinin 3. etabında ise  1+1, 2+1 ve 3+1 tip daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki 1+1 tip dairelerin büyüklükleri 80 metrekare olarak tasarlandı. 3. etapta yer alan 3+1 tip konutlar ise 175 metrekare olarak tasarlandı.

Nlogo İstanbul projesinin 3. etabında  yer alan satılık konut fiyatları ise 399 bin TL’den başlıyor 875 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Nlogo İstanbul sosyal alanlar neler?

Projede yer alan sosyal alanlar arasında çocuk oyun alanları, çocuk oyun odası, süs havuzları, rekreasyon alanları, yürüyüş parkurları, basketbol sahası, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, giyinme odaları, spor salonu, fitness center, sinema salonu gibi alanlar bulunuyor.

Nlogo İstanbul projesi Bauhaus’a, 5M Migros’a, Koçtaş Yapımarket’e, Marmarapark AVM’ye, ToriumAVM’ye, Real Hipermarket’e ve Akbatı AVM’ye 5 dakika mesafede yer alıyor. Proje Atatürk Havalimanı’na ise 15 dakika mesafede yer almaktadır.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…