Kategoriler
Proje Haberleri

Nobili Park Sarnıç satışları devam ediyor

Gaziemir konut projesi Salman Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi İzmir İli, Gaziemir İlçesi, Fatih Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projede daire satışları ve inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir. Nobili Park Sarnıç konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Satılık konut fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Konut projesi Gaziemir İlçesi, Fatih Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde hayata geçirilen konut projesi üç konut bloğundan meydana gelmektedir. Üç adet konut bloğunda ise toplam 42 adet daireye yer verilmektedir. İzmir konut projesi 5 bin 257 metrekare  büyüklüğündeki bir yaşam alanından oluşmaktadır. Ayrıca projede açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, ortak peyzaj alanları, kapalı otopark, çocuk oyun parkı, kapalı fitness salonu ve sauna gibi sosyal alanlar yer almaktadır.

3 katlı 3 konut bloğundan meydana gelen Nobili Park Sarnıç projesinde iki tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Konut projesindeki bu daireler 2+1 ve 3+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 103 metrekare ile 132 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca projede yer alan 2+1 tip daireler brüt 103 metrekare, net olarak ise 93 metrekare olarak tasarlanmıştır. 3+1 tip daireler ise brüt 132 metrekare, net olarak ise 122 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Nobili Park Sarnıç fiyatları ne kadar?

Gaziemir konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda konut fiyatları 975 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 103 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip daireler 975 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

132 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 1milyon 125 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Konut projesi konut kredisi kullanarak daire sahibi olmak isteyenler için krediye uygundur.

Proje nerede yer almaktadır?

Proje İzban İstasyonu’na 2, Gaziemir Merkez’e 3,  Adnan Menderes Havaalanı’na 5 dakika mesafede yer almaktadır. Ayrıca Optimum Alışveriş Merkezi’ne 5, Fuar Alanı’na 5, İstinye Park Alışveriş Merkezi’ne 15, Forum Bornova’ya 15 dakika mesafededir. Bunların dışında ayrıca Gümüldür’e 25 dakika, Urla’ya 25 dakika, Kuşadası’na ve Çeşme’ye 45 dakika mesafede yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi için 0536 014 20 80 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version