Kategoriler
Proje Haberleri

Nokta Ankara 18 ay sıfır faiz fırsatı ile satışta

Türk Yapı firması tarafından Ankara İli, Çankaya İlçesi, Ümit Mahallesi’nde hayata geçirilen Nokta Ankara projesinde kalan son dairelerin satışları devam ediyor. Projede 18 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Projede daire özellikleri neler?

15 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilen proje üç adet kule bloğundan meydana geliyor. Projede üç kule bloğunda toplam 60 adet daire, 68 adet ofis ve 38 adet cadde dükkanları yer alıyor. geçiriliyor. Bahsi geçen proje Şa-Ra Grup firması iştiraklerinden Turk Yapı firması tarafın hayata geçiriliyor.

Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin 2021 yılı Aralık ayı içerisinde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Söz konusu olan projedeki konutlar üç blokta yer alıyor. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlar da barındırıyor. Böylelikle söz konusu olan proje bölgedeki daire ihtiyacının yanı sıra dükkan ihtiyacına da yanıt verecek şekilde inşa ediliyor. Nokta Ankara projesi bünyesinde 60 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor. Proje yirmi yedi katlı olarak tasarlandı.

Nokta Ankara daire özellikleri

Nokta Ankara projesinde bulunan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 2+1 ve 4+1 olarak inşa ediliyor. Konutların büyüklükleri ise 132 metrekare ile 235 metrekare arasında değişiyor. Projede yer alan 2+1 tip daireler 132 metrekare olarak tasarlandı. 4+1 daireler dubleks olup brüt 234 metrekare, net ise 161 metrekare büyüklüğünde tasarlandı.

Nokta Ankara fiyatları ne kadar?

İnşa edilmekte olan projede daire fiyatları, dairelerin tipleri ve dairelerin büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Nokta Ankara projesinde yer alan 4+1 tip daireler 2 milyon 050 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede 18 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı ile daire sahibi olma imkanı bulunuyor. Projede ayrıca yüzde 1.50 faiz oranı ve 120 ay vade ile daire sahibi olma fırsatı da sunuluyor. Projede peşin ödemelerde indirim fırsatı da sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Nokta Ankara projesi Ankaralılar Caddesi, Ümit Mahallesi, Çankaya / Ankara adresinde yer alıyor. Bahsi geçen proje 2021 yılı aralık ayında tamamlanarak teslim edilmesi planlanıyor.

Tel: 444 78 08