Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Nokta Ankara ofis seçenekleri ve ofis fiyatları

Konut, ofis ve cadde mağazalardan oluşan Nokta Ankara projesi, Türk Yapı ve ŞA-RA Group tarafından hayata geçirildi. Üç blokta inşa edilen karma projede kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı ve Fitness merkezi bulunuyor.

Üç blok içerisinde ofis, konut ve cadde mağazaları içeren proje, NOKTA 1 ve NOKTA 2 şeklinde kısımlara ayrıldı. NOKTA 1, dubleks tipi ofislerden, NOKTA 2 ise konut, ofis ve cadde mağazalarından oluşuyor.

Projede Turk Yapı ve ŞA-RA Group’un ortak imzası bulunuyor.

Nokta Ankara projesindeki ofis seçenekleri

Ofislerden oluşan Nokta 1 bloku, 23 katlı olarak inşa edildi. Söz konusu blokta yer alan bütün ofislerin teras alanı bulunuyor. Buradaki dubleks tipinde kurulan ofislerin kullanım alanı yaklaşık 750 metrekareye kadar çıkabiliyor. Nokta 1 blokundaki ofisler, “Shell and Core” konseptinde teslim edilirken ofislerin dizaynı, taşınmaz sahibine ait. Ofislerin alt yapı sistemlerinin hazır durumda olan ofislerin yanı sıra bu bloktaki konutlarda 18 adet cadde mağaza bulunuyor.

Nokta 1 blokunda ofis fiyatları

Nokta Ankara projesindeki bu bloktaki taşınmazların anahtar ve tapu teslimi, hemen yapılıyor. 15 dönümlük arsa alanı içerisine konumlandırılan projenin bu bloktaki ofislerinin teslimleri, hemen yapılıyor. Kafe ve restoranların da bulunduğu Nokta 1 blokundaki ofislerin fiyatı, KDV hariç 2 milyon 785 bin 403 Türk lirasından başlıyor.

Nokta 2 blokunda ofisler

Nokta Ankara projesinin ikinci etabındaki ofislere şehrin manzarası eşlik ediyor. Buradaki dublekslerin kullanım alanı 254 metrekare değerinde olup Shell and Core konseptinde şeklinde teslim edilecek. Teslimlerinin bu yılın sonunda yapılması beklenen Nokta 2 blokundaki ofisler, KDV dahil 1 milyon 666 bin Türk lirasından başlayan fiyatlarla satılıyor.

Kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu proje hakkında detaylı bilgi için:

Adres: Ankaralılar Caddesi No: 1 Ümit Mahallesi Çankaya / Ankara

Telefon: 444 78 08

İnternet Adresi: http://noktaankara.com

Elektronik Posta Adresi: iletisim@noktaankara.com

Exit mobile version