Kategoriler
Emlak Haberleri

Nokta Ankara’da yüzde 10 indirim

Nokta Ankara projesi ofisleri, konutları, cadde mağazaları ile karma bir proje olarak Ankara İli, Çankaya İlçesi, Çayyolu’nda hayata geçiriliyor.

Geniş imkanların yer aldığı modern ofisler, 21. yüzyıl mimarisine göre tasarlanmış modern loft rezidans daireler ve birinden özel markaların yer aldığı cadde dükkanları Nokta Ankara projesinde yer alıyor.

Ankaralılar Caddesi ile 2467. sokak arasında yer alan 15 bin metrekarelik arsa parseli üzerinde inşa edilen Nokta Ankara projesinde 2 tanesi konut, bir tanesi ofis olmak üzere 3 bloktan meydana geliyor.

Türk Yapı firması tarafından inşa edilen Nokta Ankara projesinde 116 adet daire, 14 adet ofis ve 38 adet cadde mağazaları yer alıyor. Konutların yer aldığı blokta 2+1 ve dubleks daireler yer alan Nokta Ankara projesinde dairelerin alanları ise 132 metrekare ile 215 metrekare arasında değişiyor.

2021 yılı Nisan ayında teslim edilmesi beklenen Nokta Ankara projesinde fiyatlar henüz belli olmadı. Projede güvenlik, kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, Türk hamamı, çocuk oyun alanı yer alıyor.

Nokta Ankara projesinde 60 ay vade ve yüzde 0.76 faiz oranı, 120 ay vade ve 0.95 faiz oranı ile kredi kullanarak daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Projede peşin satın alın yapılması durumunda yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Tel: 444 78 08