Kategoriler
Proje Haberleri

Noran Classe Konutları Manisa’da yükseliyor

Noran Classe Konutları projesi Manisa’daki en yeni ve en lüks konutlar arasında yer almaktadır. Oda sayısı 3 + 1 olan bu daireler, brüt 145 m2 – net 122 m2 büyüklüğe sahiptir. Bununla birlikte tüm dairelerde ebeveyn banyosu imkanı vardır. Ayrıca site alanında 3 katlı olan 8 blok bulunur. Blokların ortasında ve yan taraflarında yeşil peyzaj alanları mevcut olmaktadır.

Manisa konut projesinin bahçesinin en dış tarafı, açık otopark hizmeti için ayrılmıştır. Konut sakinlerinin ihtiyaçlarına uygun olan site tasarımından dolayı bu site bölgedeki en güzel görünümlü siteler arasında yer almaktadır.

Site girişinde ise güvenlik kontrol kulübesi mevcuttur. Bu konutlar Manisa Yunusemre satılık daire seçenekleri arasındaki en güvenli konutlar arasındadır. Ayrıca dairelerin iç özellikleri de konforlu bir yaşam imkanı sunmaktadır. Kaliteli duvar kağıtları, sağlam çelik kapı, ısı yalıtımı, ses yalıtımı ve akıllı ev sistemi gibi pek çok detay mevcuttur. Dolayısıyla bu dairelerde yaşamak için pek çok sebebin bulunduğu söylenebilir.

Noran Classe projesi nerede yer alıyor?

Noran İnşaat firmasına ait olan Noran Classe Muradiye projesi Manisa, Yunusemre İlçesi’nde hayata geçiriliyor. Bununla birlikte konutların bulunduğu arsa, Muradiye bölgesindeki 31. Sokak’tadır. İn City Sitesi ve Oğuzhan 2 Sitesi, bu değerli konutlara oldukça yakın mesafededir. Manisa – Menemen Yolu ile Atatürk Ormanı’na çok yakın olan bu daireler, Özel İzmir Koleji Okulları (İlkokul, ortaokul, fen lisesi) ve Özel Bahçeşehir Ortaokulu’nun da yakın mesafesindedir.  Dolayısıyla proje konumu, sosyal imkanlara erişimin kolay olabildiği bir bölgede yer almaktadır. Site özellikleri, daire özellikleri ve proje konumu dolayısıyla bu dairelerin gelişmiş konfor düzeyi kolayca görülebilmektedir.

Noran Classe satılık daire fiyatları ne kadardır?

Noran Classe Muradiye projesi kredi ya da takas seçeneklerine uygun olmamaktadır. Manisa Yunusemre satılık daire fiyatlarına kıyasla daha dikkat çekici olan daire fiyatları ise 1 milyon 150 bin TL’den başlamaktadır.

Projede yer alan brüt 145 metrekarelik 3+1 tip daireler 1 milyon 150 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Brüt 189 metrekarelik 3+1 tip daireler 1 milyon 250 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ödeme planları, fiyat seçenekleri, daire detayları ve benzeri konularda detaylı bilgi almak mümkündür.  Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0 554 158 54 43 ya da 0 236 234 28 56 numaraları arayabilirsiniz.

Buna benzer proje haberlerine ulaşmak için ise buraya tıklamanız yeterlidir.

Exit mobile version