Kategoriler
Proje Haberleri

Noran Qualite Muradiye lüks olanaklarıyla satışa çıktı

Geniş proje alanı ve yenilikçi mimarisiyle dikkat çeken Noran Qualite Muradiye projesi satışa çıkmış durumda. Noran Proje ayrıcalığıyla inşaat firmasından satışta olan daireler gelişmiş sosyal olanaklara sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Manisa’da yer alan proje bölgenin yeni gözdesi olmaya aday. Peki projede yer alan daire seçenekleri neler? Ayrıca projenin ödeme seçenekleri nasıl? Proje kapsamındaki daireler konut kredisi ile satın almaya müsait mi?

Noran Qualite Muradiye daire özellikleri

Projede brüt 111 metrekare olmak üzere geniş 2+1 daireler mevcut. Ayrıca proje kapsamında brüt 135 metrekare alana sahip 3+1 daire seçenekleri de var. Daireler ses yalıtımına sahip. Amerikan kapı ve duşakabin içeren dairelerde balkon da mevcut. Bunun yanında proje kapsamındaki daireler doğal gaz ile ısıtılıyor.

Noran Qualite Muradiye sosyal olanakları

Proje özel tasarım peyzaj uygulamalarıyla ön plana çıkıyor. Ayrıca proje kapsamında açık ve kapalı yüzme havuzu imkanı da var. Oyun parkı ve kapıcı imkanları da projede mevcut. Ayrıca projenin özel güvenlik hizmeti de mevcut. Doğa ile iç içe, şehirden kopmadan bir yaşam sürmek isteyenler mutlaka projeye göz atmalı.

Projede fiyatlar ne kadar?

Noran Qualite Muradiye konut projesinde brüt 111 metrekare alana sahip 2+1 tipindeki daireler 900 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Ayrıca brüt 135 metrekare büyüklüğündeki 3+1 tip daireler ise 1 milyon 100 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Proje konut kredisi kapsamında değerlendirilemiyor. Ayrıca projede daireleri görüntülü arama ile gezme imkanınız da mevcut değil. Detaylı bilgi almak için 0236 234 28 56 numaralı telefon ile inşaat firmasıyla iletişime geçebilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayın…