Kategoriler
Proje Haberleri

Noran Style Manisa satışları devam ediyor

Noran Style Manisa projesi modern mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Manisa Yunusemre’de bulunan proje Noran Proje tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1 konut tipine sahip lüks daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 artı 1 konut tipine sahip lüks daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 123 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 101 metrekare olmaktadır. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Site içerisinde 7/24 güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun parkı, oturma alanları ile açık ve kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, hidrofor ve su deposu gibi birçok özellik bulunmaktadır. Konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahip olmaktadır. Mutfaklarda ankastre mutfak seti yer almaktadır. Ayrıca dairelerde 2 adet banyo bulunmaktadır. Dairelerde doğalgaz kombi ısıtma sistemi bulunmaktadır. Engelliye uygun araç park yeri ve rampa mevcuttur.

Noran Style Manisa konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Manisa’nın Yunusemre İlçesi Muradiye Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar anayola yakın olup park & yeşil alan manzarasına sahiptir.
Noran Style Manisa projesinde bulunan, brüt 123 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 900.000 TL’den satışa sunulmuştur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (236) 234 28 56 veya 0 (554) 158 54 43 telefon numaralarını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…tıklayınız…

Exit mobile version