Kategoriler
Emlak Haberleri

Norda Homes’da şimdi al teslimde öde

Ejder Netaş İnşaat tarafından İzmir İli, Ulukent ilçesi, 29 Ekim Mahallesinde hayata geçirilen Norda Homes projesinde satışlar devam ediyor.

İki blokta toplam 45 adet daire ve 8 adet ticari üniteden meydana gelen Norda Homes projesinde dairelerin 45 tanesi 3+1 tip dairelerden meydana gelirken 3 tanesi ise bahçe dubleksi olarak projelendirildi. Projede yer alan dairelerin en küçüğü 125 metrekare olarak tasarlanırken en büyük dairelerin alanları ise 168 metrekare olarak tasarlandı.

2018 yılı Aralık ayından teslim edilmesi planlanan Norda Homes Ulukent projesinde 3+1 daire fiyatları 345 bin TL’den başlıyor 470 bin TL’ye kadar yükseliyor. Projede banka kredili ödeme yaparak daire sahibi olabiliyorsunuz. Ayrıca yüzde 50 peşin ödeme yapmanız durumunda kalan yüzde 50’lik tutarı ise teslimde ödeyerek de daire sahibi olabiliyorsunuz.

Ulukent merkeze 4 dakika yürüme mesafesinde yer alan Norda Homes Ulukent projesinde açık yüzme havuzu, güvenlik, açık otopark, fitness salonu, çocuk oyun parkı gibi alanlar yer alıyor.

İzmir Ulukent, 29 Ekim Mahallesi, Çanakkale asfaltı- Ulukent caddesi, 1. cadde üzerinde yer alan Norda Homes İzmir projesi Ulukent metro istasyonuna 7 dakika mesafede bulunuyor.

Tel: 0232 336 09 29

Tasinmazhaber.Com