Kategoriler
Proje Haberleri

Norm Tower Batıkent manzaralı daireleriyle yükseliyor!

Norm Tower Batıkent projesinin daire seçenekleri 4 + 1 odalıdır. Bu dairelerin büyüklükleri brüt 200 metrekare, net 173 metrekare ölçüsündedir. Yatak odalarında ebeveyn banyosu mevcut olan bu dairelerin mimarı ise Yılmazlar Grup’tur.

Bu inşaat firması yaklaşık olarak 18 senedir Ankara ve Paris gibi önemli şehirlerde projeler gerçekleştirmiştir. Dolayısıyla Norm Tower Ankara şehrindeki en donanımlı daireler arasındadır. Yılların tecrübesinden yararlanılarak inşa edilen bu konutlar 8.000 metrekarelik bir alan üzerindedir.
Proje detayları arasında ise yapay göl, kamera donanımına sahip açık ve kapalı oyun alanları, fitness salonu ve halısaha bulunmaktadır. Bununla birlikte açık egzersiz alanları, 60 araç kapasiteli misafir otoparkı ve yük asansörü de bulunur. Ayrıca her bir daire için 2 araçlık kullanım yeri ayrılmış olan 2 katlı, 150 araç kapaaiteli kapalı otopark da en önemli detaylardan biridir. Toplamda 18 kattan meydana gelen bu binanın inşası devam etmekte olduğu gibi, en kaliteli inşaat malzemeleri kullanılmaktadır.

Proje hangi bölgede yer almaktadır?

Yılmazlar Grup’un yeni projesi, Ankara – Yenimhalle’nin Turgut Özal Mahallesi’nde yer alır. Ayrıca 2209. Cadde’ye bağlanan 1949. Cadde üzerindeki konutların 5 dakikalık yürüme mesafesindeki yerler şunlardır:

OKULLAR:
-Özel Çapa Bilim Okulları (Anaokulu – İlkokul – Ortaokul)
-Özel Batıkent Çakırlar Çözüm Akademi Anadolu Lisesi

Ayrıca en yakındaki devlet okulu Şehit Sercan Öztürk Anadolu Lisesi’dir.

SAĞLIK MERKEZİ:
-2 No’lu Aile Sağlığı Merkezi

MARKETLER:
-Altunbilekler, Şok, BİM, Çağdaş ve A 101 şubeleri

CAMİLER:
-Yuva Çakırlar Çiftliği Camii
-Elgazili Hayrullah Camii

YEŞİL ALANLAR:
-Ankara Barosu Atatürk Ormanı
-Şehitler Koruluğu

Bunlarla birlikte daha pek çok özel okul, devlet okulu, eczane, market ve park, proje alanına yakın mesafede bulunur.

Norm Tower Batıkent satılık daire fiyatları ne kadardır?

Norm Tower Batıkent satılık daire seçenekleri, lansmana özel olarak 1.000.000 TL fiyatla satıştadır. Ayrıca ödeme fırsatlarından haberdar olmak için 0532 628 3206 numarasına ulaşılmalıdır.

Exit mobile version