Kategoriler
Proje Haberleri

Normpol City Güzelbahçe Kahramandere’de Yükseliyor

İzmir Güzelbahçe konut projesi All Urla Gayrimenkul Firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi İzmir İli, Güzelbahçe İlçesi, Kahramandere Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projede inşaat satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Aynı zamanda Normpol City Güzelbahçe konut projesinde daire satışları da devam etmektedir. Konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Dairelerin büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları ne kadar? Gibi bütün sorulara haberimizin devamında yanıt bulabilirsiniz.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Güzelbahçe Kahramandere Mahallesi üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselmekte olan konut projesi tek konut  bloğundan meydana gelmektedir. Konut bloğunda toplam 27 daire yer almaktadır. Konut projesinin yükseldiği site içerisinde yüzme havuzu, sauna ve spor salonu yer almaktadır. Proje kapsamında yer alan daireler yerden ısıtmalı olup, ankastre sete ve multiklima sistemine sahiptir. Aynı zamanda 7/24 güvenlik hizmetine de sahiptir.

5 katlı bloktan meydana gelen Normpol City Güzelbahçe konut projesinde üç tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 1+1, 2+1 bahçe ve çatı dubleks, 3+1 bahçe ve çatı dubleks tip dairelerden oluşmaktadır. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 45 ile 160 metrekare arasında değişmektedir.

1+1 tip daireler brüt 45, 2+1 tip bahçe dubleksi daireler 102, 3+1 tip çatı dubleksi 110, 3+1 tip çatı dubleksi daireler 150, 3+1 tip teraslı dubleks daireler de 160 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Normpol City Güzelbahçe Daire Fiyatları Ne Kadar?

İzmir konut projesinde yer alan konutlar özel fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Projede yer alan dairelerin fiyatları 850 bin TL’den başlamaktadır.

45 metrekare brüt alana sahip 1+1 tip daireler 850 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

2+1 tip 102 metrekare brüt alana sahip dairelerin fiyatları 1 milyon 325 bin TL ile 1 milyon 450 bin TL arasında değişmektedir.

2+1 ve 110 metrekare brüt alana sahip daireler 1 milyon 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

3+1 tip dubleks dairelerin fiyatları ise 2 milyon 600 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Güzelbahçe konut projesi, Kahramandere’nin merkezinde, otoban kavşağına 900 m mesafede yer almaktadır. Aynı zamanda Macrocenter, Migros, Starbucks, Cafe Nero, fitness salonu, eczane gibi noktalara yürüme mesafesinde bulunmaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0232 247 43 43 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version