Kategoriler
Proje Haberleri

Normpol City Rezidans satışları devam ediyor

Normpol City Rezidans projesi geniş odaları ve özellikleri ile sizlere sunulmaktadır. Konut projesi İzmir İli, Güzelbahçe İlçesinde hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu proje özellikleri ve konumu ile dikkat çekmektedir. Sizler detaylı bir biçimde projeyi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış özellikleri hakkında

Satılık daire olarak karşımıza çıkan bu evlerin özellikleriyle ve konumuyla dikkat çektiğini görmekteyiz. Daire tiplerinin ise 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde olduğunu söyleyebiliriz. Bu evleri detaylı bir biçimde inceleyebilirsiniz. Teka ankastre ve multiklima sistemi gibi birçok özellik sizlere sunulmaktadır. Konfor dolu özellikleri ve şık tasarımı ile dikkat çekmektedir. Sosyal alan olarak havuzu ve saunası da sizlere sunulmaktadır.  Ayrıca konutlarında geniş ve ferah odalara sahip olduğu söylenebilir.  Ayrıca sosyal alanı bulunmaktadır. Kamera sistemi ile bu ev 7/24 güvenlik ile korunmaktadır.

Normpol City Rezidans konumu hakkında

İstanbul da yer alan bu projedeki evler şehir merkezine ve ayriyeten belediyeye oldukça yakındır. Konumu dolayısı ile güneş alan bu evler oldukça ilgi çekmektedir. İhtiyaç duyulan herhangi bir duruma karşı konumu oldukça büyük bir avantaj sağlamaktadır. Sağlık kurumları ve okul gibi önemi yerlere de oldukça yakındır. Ayrıca ulaşım olanağı bakımından da konumu sizlere kolaylık sağlamaktadır. Bu şekilde konumu hakkında bilgi verilebilir.

Normpol City Rezidans fiyatları ne kadar?

Konut projesinde yer alan dairelerin kira fiyatları, dairelerin büyüklüğüne ve tipine göre değişmektedir. Ayrıca konutların fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir. Devam eden bu projenin fiyat bilgisi kesin olarak belli değildir.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…

 

Exit mobile version