Kategoriler
Proje Haberleri

North Crown Kocaali konutları 36 ay taksit fırsatıyla satışa çıktı!

North Crown Kocaali projesi, % 40 peşin ödeme ve 36 ay taksit olanağı ile piyasaya çıkmıştır. Bu proje, brüt büyüklüğü 165 m2 ve net büyüklüğü 155 m2 olan 4 + 1 villalardan oluşmaktadır. Sahil bölgesine oldukça yakın bir konumda yükselen bu konutlar Karadeniz’in karşı istikametindedir. Bununla birlikte proje alanı son derece sakin ve güvenli bir bölgedir. Yalıtım malzemesi üzerinde bulunduğu gibi, daire zeminleri de granittir.

Isı yalıtımı sayesinde maksimum enerji tasarrufu sağlanmaktadır. Ayrıca her villanın doğalgaz altyapısı ve yerden ısıtma sistemi vardır. Sakarya satılık villa seçenekleri arasındaki bu konutlar, oldukça güvenli ve konforludur. Daireler, toplamda 4 adet banyoya sahip olmaktadır. Bununla birlikte sürekli güvenlik hizmeti, yüzme havuzu ve otopark alanı gibi çeşitli imkanlar da mevcuttur.

North Crown Kocaali satılık villa fiyatları ne kadardır?

Bu villalar, MMB Badışoğlu İnşaat şirketinin bir projesi ile yükselmiştir. Fiyatları ise 800.000 – 1.000.000 TL arasında değişebilmektedir. Tapu masrafı da dahil olmak üzere hiçbir ara ödeme bulunmamaktadır. Ayrıca peşin ödemelerde % 10 indirim söz konusudur.

Bu proje nerede hayata geçmiştir?

North Crown Kocaali villaları, Akçakoca – Karasu Yolu yakınlarındadır. Karadeniz sahili ile arasında yaklaşık olarak 100 – 150 metrelik bir mesafe bulunur. Ayrıca Kocaali İlçe Devlet Hastanesi, Nazım Üner Ortaokulu ve Hacı Yusuf Özgenç Camii de yakın mesafededir. Sıla Konakları, Bulut Tatil Sitesi ve Üncan Sitesi gibi pek çok konut ise bu villaların civarında olmaktadır.

Proje hakkında detaylı bilgi

Sakarya Kocaali satılık villa seçeneklerinin en gelişmişlerinden bir tanesi olan bu villalar çok talep almaktadır. Dolayısıyla proje hakkında daha detaylı bilgiye ihtiyaç duyulabilir. Bunun için 0505 493 95 82 numarasına ulaşılmalıdır. North Crown Kocaali projesinin detaylı adres bilgisi için de bu numara kullanılabilmektedir.

Exit mobile version