Kategoriler
Proje Haberleri

Note 07 Premium Antalya’da yükseliyor

Antalya’nın Kepez ilçesinde Note 07 Premium projesi hayata geçiriliyor. İsminden de anlaşılacağı gibi proje Note İnşaat firmasının imzası ile inşa ediliyor.

İnşasına tüm hızıyla devam edilen Note 07 Premium projesi bünyesinde 198 konut barındıracak şekilde tasarlandı. Projede birbirinden bağımsız konut blokları bulunuyor. Note 07 Premium projesindeki bloklar yedi katlı olacak şekilde inşa ediliyor.

Note 07 Premium projesi daire özellikleri neler?

Satışlarına tüm hızıyla devam edilen Note 07 Premium projesinde alıcıları ve yatırımcıları için on bir blokta birbirinden farklı iki konut tipi bulunuyor. Büyüklükleri de iki farklı şekilde tasarlanan daireler 2+1 ve 3+1 olarak inşa ediliyor. Note 07 Premium projesinde bulunan daireler, 100 metrekare ile 125 metrekare arasında değişiklik gösteren büyüklüklere sahip olacak. Deprem yönetmeliğine uygun daireler tasarlayan proje ısı yalıtımlı konutları ile alıcılarına konforlu bir yaşamın kapılarını aralıyor.

Note 07 Premium projesi nerede?

Ülkemizin güneyinde, en sevilen illerinden Antalya’da yaşama kazandırılacak olan Note 07 Premium projesi Hüsnü Karakaş Mahallesi, 3541 Sokak No:32 Kepez ilçesinde konumlandırılmış durumda. Proje, toplu ulaşıma yakınlığı ile dikkat çekiyor.

Note 07 Premium projesinde daire fiyatları ne kadar?

Note 07 Premium projesinde yer alan 2+1 tipteki konutlar 400 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Proje kapsamında inşa edilmekte olan 3+1 tipteki daireler ise 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcı ve yatırımcıları için satışa çıkarılmış durumda.

Note 07 Premium projesinde sosyal alanlar neler?

Lokasyonu ve modern mimarisi ile bulunduğu bölgede dikkat çeken Note 07 Premium projesi alıcılarına sunduğu donatılar ile de ilgi görüyor. Site sakinleri için iki adet açık yüzme havuzu bulunuyor. Note 07 Premium projesinde basketbol sahası, voleybol sahası ve peyzaj alanları da donatılar arasında bulunuyor. Bunların haricinde alıcılar için açık otopark hizmeti de bulunuyor.

Note 07 Premium projesi ne zaman teslim edilecek?

Satış ve inşasına tüm hızıyla devam edilen Note 07 Premium projesinde yer alan konutların, 2022 yılının Ocak ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0 242 312 86 42