Kategoriler
Proje Haberleri

Nouvel Maltepe fiyat

İstanbul iline bağlı bulunan Maltepe ilçesinde Nouvel Maltepe projesi hayata geçiriliyor. Söz konusu olan proje Ağaoğlu Omak İnşaat firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Projede yer alan konutlar on beş katlı bloklardan meydana geliyor. Modern mimarisi ve sosyal donatıları ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor.

Söz konusu olan projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Nouvel Maltepe projesi bünyesinde 163 adet konut barındıracak şekilde planlanmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Bahsi geçen projede yer alan konutların özellikleri daire tiplerine ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Söz konusu olan proje beş farklı konut tipinden meydana gelen daireler barındırıyor. Nouvel Maltepe projesinde bulunan konutlar 1+1’den 5+1’e kadar farklılık gösteren seçeneklerde alıcılarına sunuluyor.

Projede yer alan konutların büyüklükleri 60 metrekareden başlıyor. Bahsi geçen projede yer alan en büyük konut ise 260 metrekare olarak tasarlanmış durumda.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Söz konusu olan projedeki konutların fiyatları daire tiplerine ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Nouvel Maltepe projesinde bulunan konutların fiyatları 537 bin TL’den başlıyor. Projede konutların satışları tüm hızıyla devam ediyor.

Bahsi geçen projede yer alna 1+1 konutların fiyatları 537 bin TL’den başlayarak satışa çıkarılmış durumda. Projede bulunan 2+1 konutlar ise 810 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Proje kapsamında inşa edilmekte olan 3+1 konutlar 1 milyon 15 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış vaziyette. Buna ek olarak projede yer alan 4+1 konutların fiyatları ise 2 milyon 410 bin TL’den başlıyor. Söz konusu olan projedeki 5+1 konutlar ise 2 milyon 410 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor.

Konutların 2021 yılında teslim edilmesi planlanıyor.