Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Nouvel Ümraniye projesinde teslimler Temmuz 2021’de başlıyor

Nouvel Ümraniye konut projesi Ağaoğlu Omak İnşaat güvencesiyle hayat buluyor. Projede toplamda 2 bin 500 metrekarelik alanın kullanıldığı bilgisini veren inşaat firması, kişiye özel ödeme koşullarını beraberinde getirmiştir. Yüzde 8 oranında satışı sağlanan projede teslim tarihi Temmuz 2021 olarak açıklandı.

Nouvel Ümraniye proje özellikleri

Ağaoğlu Omak İnşaat başarı listesine Nouvel Ümraniye projesini eklemekte gecikmedi. İstanbul’un Ümraniye ilçesinde yükselen konutların toplam arsa alanı 2 bin 500 metrekaredir. Daire ve dükkanların aynı projede satıldığı bilgisini veren firma, üç bloktan oluşan 9 katlı yapıların yüzde 8’ini sattı.

Daire tipleri arasında 2+1 ve 3+1’e yer veren Nouvel Ümraniye; daire boyutlarını 2+1’lerde 80 ila 100 metrekare arasında tutarken, 3+1’lerde ise 105 ila 127,5 metrekare arasında değiştirmiştir. Mimari tasarımının butik konsept olduğu yapılarda alıcılarına 20 adet ticari ünite sunuluyor. Site iç özellikleri arasında çocuk oyun alanları, fitness merkezi ve iki katlı kapalı otopark bulunmaktadır. Peyzaj alanlarının kamelya ile süslendiği çevrede, kameralı güvenlik sistemi 7/24 aktiftir.

Güvenlik personellerince desteklenen yaşam alanında tapular kısa zamanda alıcılarına teslim edilecek. Bina içlerinde bizleri karşılayan asansör, genç yaşlı ayırt etmeksizin sakinlerine kolaylık tanıyacaktır. Yeniliğin konut alanlarında birleştirilmeye devam edeceği süreçte; Omak İnşaat salgın hastalıkla birlikte değişen tüketici isteklerine balkon tasarımlarıyla yanıt veriyor. Bu sayede söz konusu konutlar oturum kadar yatırımda giderek değerini katlayacak.

Projede daire fiyatları

Nouvel Ümraniye projesinde daire sahibi olmak isteyenlere özel ödeme koşulları geliştirilmiştir. Ağaoğlu Omak İnşaat’ın katkılarıyla tamamlanması beklenen yapım aşamasında teslimler Temmuz 2021’de başlayacak. Ümraniye’deki bu butik konseptte yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış olup; deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir hale getirilmiştir. Teslimlerin kısa zaman içinde olacağı güvencesiyle yola çıkan firma, daire fiyatlarına her ay yüzde 2 oranında zam geldiğini belirtti.

Konumu ve markası başta olmak üzere, yatırımcısına kısa zamanda kazandırması beklenen projenin teslimlere kadar yüzde 20 oranında prim yapması beklenmektedir. Yapılar arasında beğendiği daireden anahtar sahibi olmak isteyenlerin minimum 615 bin TL’yi gözden çıkarması gerekiyor. Alıcı tercihlerine göre değişen fiyatlar 1 milyon 50 bin TL’ye kadar yükselmektedir.

Detaylı bilgi için:

0850 360 61 61 / [email protected]