Kategoriler
Proje Haberleri

Nova Garden Kartepe villaları satışta

Nova Garden Kartepe konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Kocaeli’nin Kartepe İlçesinde yükselen proje Biyotech İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar 2 katlı müstakil villalardan oluşmaktadır. Konut projesinin Ağustos 2022 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Kartepe İlçesi Rahmiye Mahallesi üzerindeki 2 bin 220 metrekarelik proje alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip villa seçeneği sunulmaktadır. Bu villaların hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Nova Garden Kartepe kaliteli işçiliğe sahip villaları ile dikkat çekmektedir. Villalar vestiyer, şömine, ebeveyn giyinme odası, ankastre set gibi olanaklara yer verilmiştir. Bunun yanı sıra teras, ebeveyn banyosu, çamaşır odası, görüntülü diafon gibi donanımlar da bulunmaktadır. Her villanın kendine özel 550 metrekarelik bahçe payları ve güvenlik kameraları da vardır.

Projede her villaya ait 28 metrekarelik havuz, 2’şer araçlık özel otopark gibi olanaklar yer almaktadır. Aynı zamanda oyun parkı, kapıcı, güvenlik, spor alanı gibi donanımlar da mevcuttur. Kartepe villa projesi kapsamında toplam 4 adet müstakil villa yer almaktadır. Bu villalar 4+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca villalar müstakil 555 metrekare arsa içerisinde yer almaktadır. Toplam kapalı alan ise 200 metrekare büyüklüğündedir.

Nova Garden Kartepe konumu ve fiyatları hakkında

Nova Garden Kartepe konut projesi, Kartepe Rahmiye’de konumlandırılmıştır. Proje aynı zamanda Kartepe Kent Meydanından sadece 3 km uzaklıktadır. Kartepe’nin eteklerinde yer alan proje sağlık kurumları, eğitim kurumları, avm, market gibi noktalara da yakın mesafededir.

Proje kapsamında satışları devam eden 4+1 tip villaların fiyatları 1 milyon 800 bin TL’den başlamaktadır.

Aynı zamanda Villa fiyatları bulunduğu villa içleri özel olarak tasarlanmış olup Ağustos 2022 yılında teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0535 939 48 24 ve 0530 545 32 68 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…