Kategoriler
Proje Haberleri

Nova Garden teslim tarihi

Ankara’nın Çankaya ilçesinde, Nova Yapı firması imzasıyla hayata geçirilen Nova Garden konut projesi, toplam 5 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

35 katlı tek kulede, toplam 63 adet konuttan meydana gelen projede, 4+1 tipte ve 5+1 dubleks tipte daire seçenekleri mevcut. Kasım 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanan konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 200 metrekare ila 334 metrekare arasında değişiyor.

Nova Garden konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 4+1 tipteki daireler 800 bin TL ila 1 milyon TL arasında, konut projesindeki 5+1 dubleks tipteki daireler ise 1 milyon 500 bin TL’den alıcıya sunuluyor.

Yüzde 20’si satılmış durumdaki konut projesinden kişiye özel ödeme koşullarından yararlanarak daire sahibi olabilmek mümkün durumda bulunuyor.

Nova Garden konut projesi sosyal donatı özellikleri

Projede zengin sosyal donatı alanları mevcut. Konut projesinde çocuk oyun alanı, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, açık otopark ve kapalı otopark gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri yer alıyor. Konut projesi, yeşil dostu olmasıyla da tercih ediliyor. Projede oldukça geniş yeşil peyzaj alanları mevcut durumda. Projede bulunan tüm daireler 1.5 otopark alanı düşüyor.

Jeneratörlü ve asansörlü konut projesinde, paratoner ve sprinkler sistem mevcut. Intercom sistemli konut projesinde, ısıtma sistemi olarak merkezi sistem kullanılıyor. Dairelerde ısı pay ölçerin de bulunduğu konut projesinde, alarm sistemleri de var.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçirilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda bulunuyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi oldukça merkezi bir konumda bulunma özelliğiyle de dikkat çekiyor. Büyük Esat Vadisi’nde yer alan Nova Garden konut projesi, Kırkkonaklar Mah. Şemsettin Günaltan Cad. Çankaya/Ankara adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili detaylı bilgilere 0312 430 11 62 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.