Kategoriler
Proje Haberleri

Nova Konutları Aksaray – Merkez’de yükseliyor! Satılık 4 + 1’ler ne kadar?

Nova Konutları Aksaray ilinin merkezinde yükselmektedir. Salihi İnşaat & Mühendislik firması, sekizer kata sahip A ve B bloktan oluşan bu proje ile dikkat çekmeyi başarmıştır. Çünkü dairelerin sunmakta olduğu konfor iyi bir düzeydedir. Komşu katlar arasında bulunan tüm duvarlar ses yalıtımlıdır. Isı yalıtımına sahip özel pencereler ve blokların genel olarak sağlam yapılı olması da önemlidir. Daire içlerinde kullanılan tüm malzemeler 1. sınıftır. Ankastre mutfak eşyaları Beko markalı, görüntülü diyafon sistemi Auido markalı ve musluk armatürleri Kale markalı olmaktadır.

Ayrıca sitede basketbol sahası, çocuk parkı, fitness için spor salonu, mescit ve yeterli sayıda oturma alanları mevcuttur. Daire sahiplerinin ve misafirlerin kullanımına uygun otoparklar ise öteki detaylardandır. Jeneratör altyapısı ise dairelerin elektrik ihtiyacına uyumlu olarak sağlanmıştır. Kapasitesi 250 kW olan bu jeneratör, elektrik kesildiğinde dairelerin ve sitenin elektriğini sağlayabilmektedir. Bununla birlikte su deposu da önemli bir detay olarak projede yer alır.

Bu daireler Aksaray’ın neresinde yükselmektedir? Proje konumu nasıl avantajlar sunmaktadır?

Salihi İnşaat & Mühendislik firması, projeyi hayata geçirmek için güzel bir konum tercih etmiştir. Oldukça güzel bir peyzaj alanına sahip olan bu site, Aksaray’ın merkezindeki Şifahane Mahallesi’ndedir. Dairelerin bulunduğu yer olan Kanarya Sokak ise Aksaray ilinin tam ortasındadır. Ayrıca Akşemseddin İmam Hatip Ortaokulu, Özel Lale İlkokulu ve Kömürcü Mehmet Baysal İlkokulu da bu civardadır. Çekiçlerli Ahmet Lütfi Efendi Sağlık Merkezi ve Aksaray Üniversite Hastanesi yürüme mesafesindedir. Bununla birlikte dairelerin olduğu civardan şehrin her tarafında ulaşım çok kolaydır.

Nova Konutları Aksaray satılık daire fiyatları ne kadardır?

Nova Konutları, projenin konum özellikleri ve yapı sağlamlığı dolayısıyla konforlu dairelerdir. satılık daire fiyatları ise yaklaşık 700 bin TL civarındadır. Daireler, konut kredisi kullanımına uygun olarak satışa çıkmaktadır. Nova Konutları Aksaray projesi hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için 0 382 212 36 64 ya da 0 532 291 18 14 numarası aranabilir.

Bunun gibi daha pek çok yeni konut projesi mevcuttur. Bu konut projeleri hakkında doğru bilgilere ulaşmak için BURAYA tıklamanız yeterlidir.