Kategoriler
Proje Haberleri

Nova Konutları Alpağut Mahallesi’nde yükseliyor! Fiyatlar ne kadar?

Konut projesi Ceylan Yapı İnşaat Emlak firması tarafından inşa etmektedir. Nova Konutları Alpağut projesi Bolu, Merkez, Alpağut Mahallesi’nde yer almaktadır. Bolu şehir merkezindeki en büyük mahallelerden olan Alpagut; aynı zamanda Armağan Evler, Orkide Evleri, Yeşilbahçe Evleri, Lotus Evleri ve Defne Evleri gibi pek çok yeni konutun yükseldiği bir bölgedir. Sosyal imkanlar açısından oldukça donanımlı olan mahalle, inşaat firmalarının en çok tercih ettiği proje lokasyonlarından birisi haline gelmiştir.

Konut projesinde yer alan dairelerin tamamı 4+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 175 metrekare, net ise 155 metrekare büyüklüğe sahiptir. 900 metrekare toplam inşaat alanına sahip proje lansmana özel fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dairelerde adsl, kartonpiyer, ankastre fırın, duşakabin, giyinme odası gibi özellikler yer almaktadır. Ayrıca projede kiler, asansör, ebeveyn banyosu, ısıcam, fiber internet gibi özellikler yer almaktadır.

Mahallenin Koray Aydın Bulvarı üzerindeki Nova Konutları, İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yakınlığı dolayısıyla dikkat çekmektedir. Ayrıca Orhangazi Ortaokulu ve Mustafa Çizmeci Anadolu Lisesi sadece 4 – 5 dakikalık mesafede bulunur. Anadolu Otoyolu’na da yakın olan daireler pek çok otobüs durağı, market, park ve eczane ile komşu durumundadır.

Nova Konutları Alpağut projesinde satılık daireler ne kadardır?

Çanakkale Merkez satılık daire türleri arasına katılan bu konutlar kredi kullanımı için uygundur. Ayrıca brüt 175 metrekare – net 155 metrekare ölçüsündeki 4 + 1 odalı daireler 880 bin TL değerindedir.

Projenin sahip olduğu teknik donanımlar nelerdir?

Bu konut projesindeki 4 + 1 odalı daire seçenekleri ısı yalıtımlı PVC doğramalara sahiptir. Modern dış cephe mantolaması, yazın ve kışın dairelerin konforlu olmasını sağlayabilecektir. Ayrıca tüm dairelerin duvarları ses yalıtım özelliklerine sahip olmaktadır. Bununla birlikte depreme dayanıklı olan bina temeli su yalıtımlıdır. Dolayısıyla konutlarda su baskını yaşanması neredeyse imkansızdır. Deprem riski dolayısıyla en iyi yapı malzemelerinin kullanılmış olması da önemlidir.

Nova Konutları Alpağut projesi dışında, diğer yeni projelerden birkaçı şunlardır:

Classic City Gaziantep

Kent Park Panorama Evleri

Ninova Life Gaziosmanpaşa

Yurtas Elegance Antakya

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0374 210 46 46 veya 0533 515 61 80 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…..

Exit mobile version