Kategoriler
Proje Haberleri

Nova Life Yaşam Menemen satışları devam ediyor

Nova Life Yaşam Menemen projesi geniş odaları ve özellikleri ile sizlere sunulmaktadır. Konut projesi İzmir İli, Menemen İlçesi, 30 Ağustos Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Teknopar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu proje özellikleri ve konumu ile dikkat çekmektedir.

Projenin iç ve dış özellikleri hakkında

Kiralık ve satılık olarak karşımıza çıkan bu evlerin özellikleriyle ve konumuyla dikkat çektiğini görmekteyiz. Daire tiplerinin ise 2+1 ve 3+1 olduğunu görmekteyiz. Evlerin içlerinde Hilton banyosu bulunması ve daire içlerinde toplam 1 banyo bulundurması ilgi çeken özelliklerindendir. Seramik zemin kullanılan bu evin tasarımları modern ve şık tarzda yapılmıştır. Detaylarıyla öne çıkan bu evlerin kiralık durumuna, özelliklerine ve konumuna bakmanız mümkündür. Spot aydınlatmalar bu tasarımlara daha da şık bir görüntü katmaktadır.

Bu evlerde ısıtma sistemi dahil olmak üzere tüm detaylara özen gösterilmiştir Aynı zamanda bu projede arabanızı park edeceğiniz açık otoparklarda bulunmaktadır. Bina özelliklerine bakılacak olursa su deposu bulunmaktadır. Ayrıca konutlarında geniş ve ferah odalara sahip olduğu söylenebilir. Kamera sistemi ile bu ev 7/24 güvenlik ile korunmaktadır.

Nova Life Yaşam Menemen konumu hakkında

İzmir de yer alan bu projedeki evler şehir merkezine ve ayriyeten belediyeye oldukça yakındır. Konumu dolayısı ile güneş alan bu evler oldukça ilgi çekmektedir. İhtiyaç duyulan herhangi bir duruma karşı konumu oldukça büyük bir avantaj sağlamaktadır. Özellikle sağlık durumlarına karşı hastane ve eczanenin yakın olması büyük avantaj sağlamaktadır. Eğitim açısından da üniversiteye, liseye, ortaokul ve ilkokula oldukça yakın mesafededir. Markete ve semt pazarlarına da yakın olması ilgi çeken özelliklerindendir. Bu şekilde konumu hakkında bilgi verilebilir.

Nova Life Yaşam Menemen fiyatları ne kadar?

Konut projesinde yer alan dairelerin kira fiyatları, dairelerin büyüklüğüne ve tipine göre değişmektedir. Ayrıca konutların fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir.

Brüt 140 metrekare, net 105 metrekare olan 2+1 satılık dairelerin fiyatı 550 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 150 metrekare, net 115 metrekare olan 3+1 daireler 700 bin TL’den başlamaktadır.

Nova Life Yaşam Menemen projesi hakkında daha fazla bilgi almak için 0 (530) 065 14 68 numaralı telefonu aramanız mümkündür.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…