Kategoriler
Proje Haberleri

Nova Port 2 satışları başladı

Nova Port 2 projesi lüks yapısı ve geniş özellikleriyle sizler için satışa sunulmuştur. Projenin konumu Antalya’nın Muratpaşa İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Nova Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Konutlar bahçe katı daireler ve çatı dubleksi daireler olarak yer almaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 130 metrekare ile 160 metrekare olmaktadır. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 170 metrekaredir. Sitede 7/24 kameralı güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca ortak alanda açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra bahçe katındaki dairelerin özel bahçe terası bulunmaktadır. Konutların tüm odalarında klima alt yapısı mevcuttur. Antrasit elektrikli alüminyum panjur sistemi bulunmaktadır. Banyolarda porselen granit seramik kaplama yapılmaktadır. Diğer odalarda ise parke kaplama yapılmaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Bunun yanı sıra banyo içerisinde duşakabin yer almaktadır. Konutlarda merkezi uydu sistemi bulunmaktadır.

Nova Port 2 projesi konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Antalya’nın Muratpaşa İlçesi Güzeloba Mahallesi’nde bulunmaktadır.
Nova Port 2 projesi projesinde fiyatlar konut tipine göre ve bulunduğu kata göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan, brüt 130 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 900.000 TL ile 950.000 TL arasındadır. Brüt 160 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 850.000 TL ile 900.000 TL arasındadır. Ayrıca brüt 170 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.100.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 175 99 11 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…