Kategoriler
Proje Haberleri

Noven City Life ödeme planı

Kocaeli şehrinin Başiskele ilçesinde Noven City Life projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Novenka İnşaat firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin önümüzdeki yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Söz konusu olan proje iki bloktan meydana geliyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje toplamda bin 200 metrekarelik arsa alanında inşa ediliyor. Noven City Life projesi bünyesinde 10 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor. Projede bahçe ve çatı dubleksi konutlar yer alıyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Noven City Life projesinde bulunan konutlar tek bir daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 3+1 olarak inşa ediliyor. Konutların büyüklükleri ise 165 metrekare ile 205 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları dairelerin büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Noven City Life projesinde bulunan 3+1 daire tipindeki konutların fiyatları 430 bin TL’den başlıyor. Söz konusu olan projedeki 3+1 konutların  en yüksek fiyatı ise 630 bin TL olarak belirlendi.

Projede yer alan konutların ödeme planı nedir?

Noven City Life projesinde yer alan konutların tümü banka kredisine uygun bir şekilde hayata geçiriliyor. Projede 84 ay vadelendirme için yüzde 0,99 faiz oranı uygulanmakta. Ayrıca ekspertiz ücreti ve dosya masrafı da alınmıyor.

Bahsi geçen konutların 2020 yılının Ocak ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0262 323 4774