Kategoriler
Emlak Haberleri

Novi Bazaar Gaziosmanpaşa’da teslimler yakşalıyor

Novi Yapı tarafından İstanbul’da İstanbul’un dönüşerek gelişmekte olan ve en iyi prim yapan bölgelerinden biri olan Gaziosmanpaşa ilçesi, Merkez mahallesinde hayata geçirilen Novi Bazaar Gaziosmanpaşa projesi her zevke uygun, çağdaş mimarisi anlayışı ile inşa ediliyor.

Novi Bazaar Gaziosmanpaşa Konutları projesinde 4 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde inşa ediliyor. Projede toplam 160 adet daire, 30 adet ticari ünite ve 5 katlı ofis bloğu ile Alışveriş Merkezi ile butik bir proje olarak hayata geçmektedir.  Projedeki 1+0 daireler 35 ila 53 metrekare, 1+1 daireler brüt 57 ila 73 metrekare, 2+1 daireler 91 ila 101 metrekare büyüklüğe sahip.

1+0, 1+1, 2+1 ve Loft çatı dubleks daire seçeneklerinin yer verildiği Novi Bazaar Gaziosmanpaşa Evleri projesinde daire büyüklükleri ise 35 metrekare ile 101 metrekare arasında değişiyor. Fitness salonu, Spa, Sauna, Buhar Odası, Türk Hamamı, Fin Hamamı gibi imkanların yer verildiği proje içerisinde yer alan Çifte Minare Camii ile, maneviyatınızı hemen yanı başınızda hissedeceksiniz. Ayrıca  proje içerisinde yer alan AVM sayesinde aradığınız her şey size bir adım kadar yakın olacak.

Projede satılık daire fiyatları ne kadar?

Projede satışlar tüm hızıyla devam ederken kalan dairelerin fiyatları ise 398 bin TL’den başlamaktadır. Hem ticari hem oturum amaçlı değerlendirebileceğiniz harika bir proje olan Novi Bazaar Gaziosmanpaşa 2019 yılı Eylül ayı içerisinde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Tel: 0212 616 0019