Kategoriler
Proje Haberleri

Novita 7 Residence satışları başladı

Novita 7 Residence projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Antalya Alanya’da bulunan proje Sönmez Emlak & İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje içerisinde 1 blok ve toplam 40 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1 daireler ile 2 artı 1 dubleks dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Söz konusu proje yaşam standartlarını en üst seviyeye çıkararak, kaliteli yaşam alanları sunmaktadır. Proje içerisinde 1 blok ve toplam 40 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1 daireler ile 2 artı 1 dubleks dairelerden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 60 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü ise 119 metrekare olmaktadır. Site içerisinde 7/24 kameralı güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Proje içerisinde oyun parkı, kamelyalar, sauna, buhar odası, spor salonu, açık ve kapalı yüzme havuzu, masa tenisi ve toplantı odası bulunmaktadır. Bunun yanı sıra çift asansör ve jeneratör gibi pek çok özelliğe sahiptir.

Novita 7 Residence konumu hakkında

Proje, Antalya’nın Alanya İlçesi Mahmutlar Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutların sahile uzaklığı 700 metredir. Bunun yanı sıra restaurantlara, süper marketlere, semt pazarına, okula ve ana caddeye sadece birkaç dakika yürüme mesafesindedir.

Novita 7 Residence fiyatları ne kadardır?

Novita 7 Residence projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan, brüt 60 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 560.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca projefe ödemeler, yüzde 50 peşin geri kalan kısmı faizsiz proje bitimine kadar taksitlendirilecektir.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (533) 731 47 07 telefon numarasını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…tıklayınız…