Kategoriler
Proje Haberleri

Novita Deluxe Residence sahile yakın mesafede yükseliyor

Novita Deluxe Residence konutları, Türkiye’nin en çok turist çeken tatil beldelerinden Alanya’da yükselmektedir. Sahil bölgesine yaklaşık 50 – 100 metre uzaklıkta yer alan bu rezidans dairelerinin 2 + 1 ve 3 + 1 odalı seçenekleri vardır. Ayrıca projenin başlangıç tarihi Eylül 2020 olmakla birlikte, konut teslimleri yaklaşık olarak Eylül 2022’de başlayacaktır.

İnşası sürmekte olan bu dairelerin hepsi hırsız alarmı, fiber internet ve jeneratör altyapısına sahip olacaktır. Projenin site içi özellikleri arasında ise kapıcı hizmeti, güvenlik hizmeti, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu ve spor salonu gibi önemli detaylar vardır. Ayrıca site içinde güvenlik kameralarıyla beraber, mangal yapılabilecek geniş alanlar, yürüyüş alanları ve yeşil peyzajlar da mevcut olacaktır. Dolayısıyla konumu ve diğer pek çok özelliği sayesinde bu konutlar şimdiden yoğun talep almaya başlamıştır. Yapıların inşasında kaliteli malzemeler kullanılması ise en önemli noktadır. Çünkü bu daireler, yükselmekte olduğu bölgede yer alan en sağlam yapılardan olacaktır.

Novita Deluxe Residence nerede bulunacak?

Projenin inşaat çalışmaları Alanya’daki Mahmutlar Belediyesi sınırlarında gerçekleşmektedir. İlgili arsa, 110. Sokak ile 114. Sokak arasındadır. Proje alanının hemen karşısından Mersin – Antalya Yolu geçmektedir. Ayrıca Özel ABC Kreş ve Gündüz Bakımevi, Dolce Vita Luxury ve Erciyes Sitesi proje konumu ile 5 dakikalık bir uzaklığa sahiptir. Sahil bölgesinin çok yakında olması, projenin en önemli konum avantajlarından bir tanesidir. Bununla birlikte Alanya Devlet Hastanesi Mahmutlar Semt Polikliniği, Özel Candan Aile Sağlığı Merkezi, Kestel Çocuk Parkı, Oktay – Hanife Cebeci Camii ve çok sayıda durak da yakın mesafededir.

Novita Deluxe Residence satılık daire fiyatları ne kadardır?

Novita Deluxe Residence satılık daire seçenekleri krediye uygun olmamaktadır. Ayrıca takas yöntemi de uygulamaya açık değildir. Şu an için fiyatı bilinen 2 + 1 odalı daireler yaklaşık olarak 835 bin TL değerindedir. Fiyat seçenekleri ve proje detayları hakkında bilgi almak mümkündür. Bunun için 0549 810 27 57 numarasını aramak gerekir.

Konut projeleriyle alakalı güncel haberleri incelemek için buraya TIKLAYINIZ

Anasayfaya dönmek için buraya TIKLAYINIZ