Kategoriler
Proje Haberleri

Novum Bergama Konutları Çok Yakında Alıcılarla Buluşacak

Novum Bergama konutları, İzmir ilimizin en kuzeyindeki Bergama ilçesindedir. Ege Bölgesi’nde yoğunlaşmakta olan depremlerden dolayı, inşa çalışmaları titizlikle yürütülmüştür. Bu konutlar, konforlu bir yaşam isteyenler için iyi bir tercihtir. Ayrıca Novum A.Ş, bu projesi sayesinde dikkat çekmeyi başarmıştır.

Projedeki daireler, yatırım amaçlı olarak gayrimenkul satın almak isteyenler için de iyi bir tercih olabilir. Fakat pek çok yatırımcı, İzmir’in güvenli bir yatırım bölgesi olmadığını düşünebilir. Çünkü geçen yılın Ekim ayında, Ege Denizi’nde meydana gelmiş olan depremden en çok etkilenen il İzmir olmuştu. Bununla birlikte, Novum İnşaat Bergama ilçesindeki proje çalışmalarında deprem riskini göz önüne almıştır.

Novum Bergama Konutları Depreme Dayanıklı Mı?

Deprem yönetmeliğine tamamen uygun olan bu projeye yatırım yapılmasında hiçbir risk görünmemektedir. Çünkü proje alanında çeşitli zemin etütleri yapılmıştır. Ayrıca ses ve ısı yalıtımlı olan dairelerin her biri, yalıtım yönetmeliklerine de uygun olarak tasarlanmıştır. Alanı 2.185 m2 olan bir arsada hayata geçirilen Novum Bergama projesi, toplamda 37 tane konuta sahiptir.

Dairelerin tamamı balkonludur ve merkezi ısıtma sistemi ile ısınmaktadır. Ayrıca yatak odalarında ebeveyn banyosu da mevcuttur. Site güvenliğini ise haftanın 7 günü aralıksız olarak çalışan güvenlik kameraları sağlamaktadır. Konutların lokasyonu ise merkezin çok uzağında değildir. Bundan dolayı, site sakinlerinin rutin hayatları da aksamadan devam edebilecektir.

Oda seçenekleri 1 + 1, 2 + 1 ya da 3 + 1 olabilen bu konutların, yaklaşık olarak yarısı satılmıştır. Bundan dolayı, anahtar teslim tarihi yaklaşan bu projenin satış performansı da diğer özellikleri gibi iyi görünmektedir. Projenin anahtar teslim tarihi, Şubat ayının sonu ile Nisan ayının başı olarak belirlenmiştir.

Novum Bergama Konutları Nerededir?

Proje adresinin bilinmesi açısından bu soru için de bir cevap verilmesi önemlidir. Projede bulunan daireleri yakından görmek için Fatih Mahallesi, Umut Caddesi, Bergama – İzmir adresine ulaşılması gerekmektedir. Projenin satış temsilcilerine ulaşmak için +90 532 451 93 12 telefon numarası kullanılabilir.

Bu dairelerin sahip olduğu fiyat değerleri ise konut özelliklerine göre değişmektedir. Novum Bergama fiyat listesine ulaşmak için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca bu konutların krediye uygun olarak satın alınması da mümkündür.