Kategoriler
Proje Haberleri

Novum Zeus Çarşı Bergama satışları devam ediyor

Novum Zeus Çarşı Bergama projesi modern mimari yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İzmir’in Bergama İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Novum A.Ş. tarafından hayata geçirilmektedir. Proje 790 metrekarelik alan üzerine inşa edilmiştir. Sitede 4 kat içerisinde toplam 9 adet daire ve 2 adet dükkan bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje 790 metrekarelik alan üzerine inşa edilmiştir. Sitede 4 kat içerisinde toplam 9 adet daire ve 2 adet dükkan bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 85 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 110 metrekare olmaktadır. Proje deprem yönetmeliğine uygun olup son sistem teknoloji kullanılmıştır. Site içerisinde araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Konutlarda görüntülü intercom sistemi bulunmaktadır. Dairelerde çelik kapılı giriş yer almaktadır. Mutfak projeye uygun olarak mdf lam gövde vakum kapak olarak yapılmaktadır. Ayrıca içerisinde granit tezgah, evye, ve mutfak bataryası mevcuttur. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. İç kapı doğramaları özel tasarım lake kapı yapılmaktadır. Konutların zeminine birinci sınıf laminant parke uygulanmaktadır. Ayrıca koridor ve mutfak granit seramik olarak yapılmaktadır.

Novum Zeus Çarşı Bergama konumu hakkında

Proje, İzmir’in Bergama İlçesi Ertuğrul Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir manzarasına sahiptir. Civarda market ve semt pazarı gibi temel ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz birçok alan mevcuttur. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları bulunmaktadır. Projenin konumu otobüs ve minibüs duraklarına yakın mesafede yer almaktadır.

Novum Zeus Çarşı Bergama fiyatları ne kadardır?

Novum Zeus Çarşı Bergama projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 85 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 625.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 110 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 825.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 451 93 12 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version