Kategoriler
Proje Haberleri

NPK Konutları Gaziantep’te yükseliyor

NPK Konutları, 2 + 1 ve 3 + 1 oda sayısı seçeneklerine sahip olmaktadır. Bu konutların pek çok önemli özelliği vardır. Örneğin tüm dairelerde, diğer dairelere ya da site güvenliğine kolayca ulaşmayı sağlayan diyafon sistemi bulunur. Bununla birlikte güvenlik kamera sistemi ve kapıcı görevlisi de site sakinleri için önemli detaylardandır. Çocukların oyun oynayabilmesi için, bahçede bir oyun parkı mevcuttur. Ayrıca bu daireler, ebeveyn banyosundan dolayı çift banyoludur. Ayrıca dairelerin hepsinde asma tavan ve duvar kağıtları bulunduğu gibi, ısıtma türü doğalgazlı yerden ısıtma olmaktadır.

Akıllı ev sistemine sahip olan bu konutların hepsi balkonludur. Balkonlar, barbekü için uygun olan bir büyüklüktedir. Bununla birlikte dairelerin konforlu olmalarını sağlayan özelliklerden bir diğeri ise jeneratör olanağıdır. Elektrik kesildiğinde site sakinlerinin elektrik ihtiyacını karşılayan bu jeneratörün ve diğer çeşitli özellikler haricinde, site konumu da dikkat çekmektedir. Şehrin oldukça merkezi bir konumundaki bu daireler, öncelikli yerlerin yakınındadır. Pek çok market, okul, eczane, sağlık kurumu ve diğer site alanları bunlardan bazılarıdır. Örneğin NPK Konutları 4 tane A 101 şubesine, 3 tane Şok şubesine ve 2 tane BİM şubesine oldukça yakındır. Bununla birlikte Sembol Center ve Cergibozanlar gibi diğer bazı marketler de yakın mesafededir.

Proje alanına yakın mesafede olan diğer önemli mekanlardan bazıları şöyledir: Gaziantep Şehir Hastanesi, Akkent Sağlık Kabini, TOBB Fen Lisesi, Mavikent Anadolu İmam Hatip Lisesi, Ali Tiryakioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Bey Konakları, Beylikdüzü Sitesi, GTA Bahçeşehir konutları…

Bu konutlar nerededir?

NPK İnşaat’ın projesi olan bu konutlar, Gaziantep’in Şahinbey ilçesindeki İbn-i Sina Mahallesi’ndedir. Pek çok site alanı ile birlikte Özdemir Caddesi üzerinde yer alan konutların, çok işlek bir bölgede yer aldığı söylenebilir.

NPK Konutları satılık daire fiyatları ne kadardır?

NPK Konutları, dairenin yer aldığı kata ve baktığı cepheye göre farklı fiyat aralıklarına sahiptir. Dolayısıyla satılık daire fiyatları şöyle sıralanabilmektedir:

  • 2 + 1 daireler: Brüt 171, net 135 metrekare – 450.000 TL
  • 3 + 1 daireler: Brüt 230, net 185 metrekare – 750.000 TL

Ayrıca detaylı bilgi için ulaşılması gereken numaralar da şunlardır:

  • 0 (342) 408 05 45
  • 0 (538) 581 40 38
Exit mobile version