Kategoriler
Proje Haberleri

Ntepe Konakları 2 satışları başladı

Ntepe Konakları 2 projesi modern yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Realiz Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 3 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 190 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 140 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca yürüyüş alanları, spor aletleri, kamelyalar, basketbol sahası ve futbol sahası bulunmaktadır. Bunun yanı sıra bisiklet yolu, bisiklet alanı, süs havuzları, fitness, hamam ve sauna gibi birçok sosyal faaliyet alanları mevcuttur. Su deposu, hidrofor, jeneratör ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Konutlarda ısıtma sistemi olarak doğalgaz bulunmaktadır.

Ntepe Konakları 2 konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ntepe Konakları 2 projesinde 3 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Brüt 190 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 900.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0850 346 14 04, 0533 355 64 16 veya 0541 247 34 34 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version