Kategoriler
Proje Haberleri

Nüans Platinium banka kredisine uygun

İzmir’in Bornova ilçesinde, Nüans Yapı inşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Nüans Platinium konut projesi, toplam 2 bin 700 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

36 adet dairenin yer aldığı konut projesinin yaklaşık 2 bin metrekaresi yeşil alanlara ayrılmış durumda bulunuyor. Konut projesi, 12 katlı tek bloktan meydana geliyor.

Sahiplerine hemen teslim edilebilir durumdaki 2+1 tipteki daireler brüt 182, net 133 metrekare, 3+1 daireler ise brüt 198, net 128 metrekare büyüklüğe sahip durumda bulunuyor.

Nüans Platinium konut projesi fiyat bilgisi

Yüzde 85’i satılmış durumdaki konut projesindeki 3+1 tipteki daireler 825 bin TL ila 900 bin TL arasında fiyatlara sahip. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçirilen konut projesindeki daireler, banka kredisine uygun durumda bulunuyor. Konut projesindeki 2+1 tipteki dairelerin satışı tamamlandı.

Nüans Platinium konut projesi sosyal donatıları

Konut projesinde açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası, kameriye ve kapalı otopark gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği yer alıyor. Projede yeni nesil mimari anlayışı mevcut.

Asansörlü ve paratonerli konut projesi, ankastre beyaz eşyalarla donatılmış durumda bulunuyor. Isıtma sistemi olarak merkezi sistemin tercih edildiği konut projesinde, dairelerde ısı pay ölçer de yer alıyor. Ebeveyn banyolu ve ebeveyn giyinme odalı projede balkon da mevcut durumda.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Ege Üniversitesi’ne ve Yaşar Üniversitesi’ne 3 dakika, Bahçeşehir Koleji’ne 2 dakika, Point AVM’ye 1 dakika, İKEA, Kidsmall ve Bornova Forum alışveriş merkezlerine 2 dakika uzaklıktaki konut projesi, İzmir-İstanbul Otoyolu bağlantısına oldukça yakın bir noktada yer alıyor.

Nüans Platinium konut projesi, Yeşilova Mah. 4041. Sok. Bornova/İzmir adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili tüm detaylı bilgilere 0532 446 82 67 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.