Kategoriler
Proje Haberleri

Nuova Foça satışları başladı

Nuova Foça projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İzmir’in Foça İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Atilla Yıldırım İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Konutlar 2 artı 1 standart daireler ile 2 artı 1, 3 artı 1, 4 artı 1 villalardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Konutlar 2 artı 1 standart daireler ile 2 artı 1, 3 artı 1, 4 artı 1 villalardan oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 standart dairelerin büyüklüğü brüt 64 metrekaredir. 2 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 102 metrekaredir. 3 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 124 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 120 metrekare olmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Konutlarda kablo TV altyapısı bulunmaktadır. Dış cephlerde antrasit renkte patlatma dogal taş kullanılmaktadır. Fıratpen PVC malzemeden sürgü kapı ve pencere doğramaları ve SKS monostar marka elektrikli panjur yapılmaktadır. Ayrıca tüm dış cephedeki pencere ve sürgü kapı sistemlerinde kullanılacaktır.

Konutların zeminine 32. sınıf laminant parke uygulanmaktadır. Islak zeminlerde, banyo zemin ve duvar döşemeleri granit ile yapılmaktadır. Bunun yanı sıra Vitra marka gömme rezervuar ve Creavit marka asma klozet yapılmaktadır. Country tarzı mutfak ve banyo dolapları yer almaktadır. Çimstone marka arcadia mutfak tezgahı ve granit mutfak evyesi bulunmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur.

Nuova Foça konumu hakkında

Proje, İzmir’in Foça İlçesi Mustafa Kemal Atatürk Mahallesi’nde bulunmaktadır. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup deniz manzarasına sahiptir. Muhitinde market, semt pazarı ve hastane gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz birçok alan mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Nuova Foça fiyatları ne kadardır?

Nuova Foça projesinde güncel faiz oranları ile satışlar yapılmaktadır. Fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan brüt 64 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 standart dairelerin fiyatı 825.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 102 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 villaların fiyatı 1.300.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 114 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 villaların fiyatı 1.500.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 120 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 villaların fiyatı 1.950.000 TL’den satışa sunulmuştur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (232) 822 78 85 veya 0 (533) 279 31 36 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version