Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Nuvo Dragos projesinde yüzde 0,99 faiz fırsatı

Özderici GYO tarafından hayata geçirilen Nuvo Dragos konut projesinde, 999 adet daire bulunuyor. Maltepe’de inşaatı tamamlanan proje, 44 bin metrekare genişliğindeki arsa alanı üzerinde yer alıyor.

Adalar manzarasının eşlik ettiği projedeki dairelerin teslimi hemen yapılıyor. Projedeki daire satın alımlarında ise yüzde 0,99 faiz oranıyla 180 ay vade fırsatı sunuluyor.

Nuvo Dragos projesinde sosyal donatılar

İstanbul’un Anadolu Yakası üzerinde yer alan Nuvo Dragos projesinde çocuk oyun parkı, pilates stüdyosu, fitness salonuna, yoga alanları, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, koşu alanları, yürüyüş parkurları, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, SPA merkezi, Türk hamamı, sauna, seyir terasları, hayvan gezdirme alanları, mağazalar, restoranlar ve kafeteryalar bulunuyor.

Projedeki daire seçenekleri

Dragos semtinde bulunan Nuvo Dragos projesinde 1+1 tipindeki daireler brüt 66 metrekare ile brüt 89 metrekare genişliği arasında, 2+1 tipindeki daireler brüt 101 metrekare ile brüt 154 metrekare genişliği arasında, 3+1 tipindeki daireler ise brüt 156 metrekare genişliği ile brüt 219 metrekare genişliği arasında yer alıyor.

Ankastre beyaz eşyanın daireyle birlikte teslim edildiği projedeki 2+1 ve 3+1 tip dairelerin dubleks seçeneği bulunurken 2+1 tipindeki konutların bahçeli olanları da mevcut durumda. Dairelerin tavan yüksekliği 3,5 metreye kadar uzanıyor. Tavan yüksekliği ortalamanın üzerinde olan projedeki konutların ebeveyn banyosu da bulunuyor.

Projedeki ödeme kampanyası

Tugay Yolu Caddesi’nde inşa edilmiş olan projedeki konut satın alımlarında yüzde 0,99 faiz oranlı 180 ay vade seçeneği sunuluyor. Ayrıca projedeki 40 adet daireye özel olarak indirimin uygulandığı da belirtiliyor.

Proje nerede bulunuyor?

İstanbul’un çok tercih edilen ilçelerin birinde hayata geçirilen Nuvo Dragos, toplu taşıma ağlarına yakın bir mesafede bulunuyor. Proje, sahil yoluna 5 dakika, metro istasyonuna 10 dakika, İDO hattına 8 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise 15 dakikalık uzaklıkta bulunuyor.

Tugay Yolu Caddesi No: 12, 34846, Dragos – Maltepe / İstanbul açık adresi üzerinde yer alan projenin detaylarına aşağıdaki telefon numarasını arayarak ulaşabilirsiniz:

0216 370 89 89