Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Nuvo Dragos projesinde yüzde 10 peşinata yüzde 0,64 oran

Öderici GYO’nun imzasının bulunduğu Nuvo Dragos projesinde, ödeme kampanyasına imza atıldı. Kampanya kapsamındaki satın alımlarda, yüzde 10 oranında peşinat isteniyor. Geriye kalan borcun taksitlerine bir yıl sonra başlanıyor.

Kampanya kapsamındaki borç, yüzde 0,64 oranındaki faizlerle 120 ayda ödeniyor. Dairelerin teslimi hemen yapılırken çok sayıda eğlence ve sosyalleşme alanlarının bulunduğu projenin alanı, merkezî bir alana konumlandırılmış durumda.

Söz konusu projedeki dairelerin fiyatıysa 550 bin liradan başlıyor.

Nuvo Dragos projesindeki konut fiyatları

Maltepe’de yer alan projedeki bir odalı ve bir salonlu dairelerin büyüklüğü, brüt 66 metrekareden; fiyatı 550 bin liradan başlıyor. Sahil yoluna 5 dakika süren proje alanındaki iki odalı ve bir salonlu dairelerin brüt büyüklüğü, 106 metrekareden; fiyatı 650 bin liradan başlıyor.

Hayvan gezdirme alanlarının da bulunduğu projedeki üç odalı ve bir salonlu dairelerin büyüklüğü, brüt 156 metrekare başlıyor. Metro istasyonuna 10 dakikada gidilebildiği projedeki üç odaya ve bir salona sahip bu daire tiplerinin fiyatı ise 975 bin liradan başlayan değerlerden satışa sunuluyor.

Projedeki dairelerin özellikleri neler?

Toplu taşıma duraklarına yakın mesafelerde bulunan Nuvo Dragos projesinde ebeveyn banyosu bulunuyor. Söz konusu projedeki dairelerin tavan yüksekliği, 3,5 metreye kadar çıkabiliyor. Konutlarına Adalar manzarasına da eşlik ettiği projedeki iki odalı ve bir salonlu daire tiplerinin bahçeli seçenekleri de bulunuyor.

Nuvo Dragos projesindeki sosyal alanlar neler?

İDO hattına 8 dakikalık mesafede yer alan Nuvo Dragos projesinde çocuk oyun parkı, pilates stüdyosu, fitness salonuna, yoga alanları, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, koşu alanları, yürüyüş parkurları, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, SPA merkezi, Türk hamamı, sauna, seyir terasları ve hayvan gezdirme alanları proje sakinlerine hizmet veriyor.

Mağaza, restoran ve kafelerin bulunduğu projenin alanı, merkezî bir konumda yer alıyor.

Adres: Tugay Yolu Caddesi, No: 12, 34846, Dragos – Maltepe / İstanbul

Telefon: 0216 370 89 89