Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Proje Haberleri

Nuvo Dragos yüzde 10 peşin yüzde 10 1 yıl sonra ödeme fırsatı ile satışta

Özderici GYO güvencesi ile İstanbul İli, Anadolu Yakası, Maltepe İlçesi’nde, hayata geçirilen Nuvo Dragos projesinde yeni ödeme kampanyasına imza atıldı. Kampanya kapsamında projeden daire satın alınması durumunda yüzde 10 oranında peşinat ödeniyor.

Kampanya kapsamında yapılacak olan ödemeler 120 ayda kadar değişen vadelerde konut kredisi kullanarak daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projede yaşam başladı.

Nuvo Dragos sosyal alanlar neler?

Yaşamın başladığı konut projesinde seyir terasları, SPA merkezi, fitness alanı, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, peyzaj alanları, kapalı otopark, güvenlik gibi alanlar yer alıyor. Projede ayrıca basketbol sahası, voleybol sahası, futbol sahaları, tenis kortu gibi alanlar yer alıyor.

Proje özellikleri neler?

44 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde inşa edilen projede toplam 999 adet daire yer alıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 tip dairelerin yer aldığı projede daireler hemen teslim ediliyor. Yapı Kullanma İzin Belgesi alınmış ve kat mülkiyeti kurulmuş olan proje 2+1 daireler 106 metrekare, 3+1 daireler 164 metrekare olarak tasarlandı.

Toplu taşıma duraklarına yakın mesafelerde bulunan Nuvo Dragos projesinde ebeveyn banyosu bulunuyor. Söz konusu projedeki dairelerin tavan yüksekliği, 3,5 metreye kadar çıkabiliyor. Konutlarına Adalar manzarasına da eşlik ettiği projedeki iki odalı ve bir salonlu daire tiplerinin bahçeli seçenekleri de bulunuyor.

Nuvo Dragos  ödeme planı nasıl?

Nuvo Dragos projesinde yüzde 10 peşinat ödeniyor, yüzde 10 oranındaki tutar ise 1 yıl sonra ödeniyor. Kalan yüzde 80 oranındaki tutarın ise 120 ay vade ile ödeme yaparak daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Proje nerede yer alıyor?

Nuvo Dragos projesinde konum olarak Maltepe Bostancı İdo’ya 8 dakika, Sahil Yolu’na 5 dakika, Metro İstasyonu’na 10 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 15 dakika mesafede yer alıyor. Proje ayrıca Bahçeşehir Koleji’ne, Maltepe Üniversitesi Hastanesi’ne, Maltepe Devlet Hastanesi’ne 5 dakika, Yeditepe Üniversitesi’ne 10 dakika, Marmara Üniversitesi’ne, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 15 dakika mesafede yer almaktadır.

Özyeğin Üniversitesi, Terraki Vakfı Okulları ve Sabancı Üniversitesi’ne 30 dakika mesafede yer alan Nuvo Dragos projesi Tugay Yolu Caddesi, No: 12 Dragos, Maltepe / İstanbul posta adresinde yer alıyor.

Tel: 0216 370 89 89

Diğer kampanya haberleri için tıklayınız…