Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Nuvo Dragos’da 0,99 faizle ev

Özderici GYO güvencesi ile İstanbul İli, Anadolu Yakası, Maltepe İlçesi’nde, hayata geçirilen Nuvo Dragos projesinde kalan son daireler için kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor.  Projede yer alan satılık daireler için vadeler uzadı, faiz oranları ise düştü.

44 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde inşa edilen projede toplam 999 adet daire yer alıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 tip dairelerin yer aldığı projede daireler hemen teslim ediliyor. Yapı Kullanma İzin Belgesi alınmış ve kat mülkiyeti kurulmuş olan proje 2+1 daireler 106 metrekare, 3+1 daireler 164 metrekare olarak tasarlandı.

Nuvo Dragos fiyatları ne kadar?

Projede 106 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 daireler 550.000 TL’den başlayan fiyatlarla, 164 metrekare 3+1 dairelerin fiyatları ise 820.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projedeki dairelere 180 aya varan vade seçenekleri ile sahip olmak mümkün oluyor. Ayrıca kamu bankalarının konut kredisi faiz oranlarını düşürmesi ile projede yer alan dairelere yüzde 0,99 faiz oranı kredi kullanarak sahip olmak mümkün.

Projedeki sosyal alanlar neler?

Yaşamın başladığı konut projesinde seyir terasları, SPA merkezi, fitness alanı, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, peyzaj alanları, kapalı otopark, güvenlik gibi alanlar yer alıyor. Projede ayrıca basketbol sahası, voleybol sahası, futbol sahaları, tenis kortu gibi alanlar yer alıyor.

Nuvo Dragos projesinde konum olarak Maltepe Bostancı İdo’ya 8 dakika, Sahil Yolu’na 5 dakika, Metro İstasyonu’na 10 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 15 dakika mesafede yer alıyor. Proje ayrıca Bahçeşehir Koleji’ne, Maltepe Üniversitesi Hastanesi’ne, Maltepe Devlet Hastanesi’ne 5 dakika, Yeditepe Üniversitesi’ne 10 dakika, Marmara Üniversitesi’ne, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 15 dakika mesafede yer almaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Özyeğin Üniversitesi, Terraki Vakfı Okulları ve Sabancı Üniversitesi’ne 30 dakika mesafede yer alan Nuvo Dragos projesi Tugay Yolu Caddesi, No: 12 Dragos, Maltepe / İstanbul posta adresinde yer alıyor.

Tel: 0216 370 89 89