Kategoriler
Kampanyalar Manşet

Nuvo Dragos’ta yüzde 15 peşinatla

Hemen teslim, hemen tapu imkanı sunulan Nuvo Dragos projesinde yeni bir kampanya başlatıldı. Başlatılan kampanya ile teslimlerin hemen yapıldığı Nuvo Dragos projesinden ev sahibi olmak artık daha kolay hale gelmiş oldu.

Özderici GYO tarafından İstanbul İli, Dragos’ta inşa edilen Nuvo Dragos projesinde kalan son 2+1 daireler başlatılan kampanya kapsamında yüzde 15 peşinat ödemesi yaparak daire sahibi olma fırsatı sunulmaktadır.

Toplam 999 adet konuttan meydana gelen Nuvo Dragos projesinin sınırlı sayıdaki 2+1 daireler yüzde 15 peşin, 120 ay 4 bin lira aylık ödeme yapmak sureti ile daire sahibi olunabiliyor. Projede ayrıca yüzde 1 KDV avantajı da yer alıyor.

Nuvo Dragos projesinin ikinci etabı 3 bloktan meydana geliyor. İkinci etapta 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks olmak üzere toplam 515 adet konut bulunuyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri ise 66 metrekare ile 219 metrekare arasında değişiyor.

Bir çok alışveriş merkezine yürüme mesafesinde yer alan Nuvo Dragos projesinde açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark, hamam, sauna gibi sosyal alanlar yer alıyor.

Tel: 0216 370 89 89