Kategoriler
Proje Haberleri

Oasis Acropol Town Aralık 2022’de teslim

Oasis Acropol Town konut projesi merkezi lokasyonu ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Muğla’nın Bodrum İlçesinde yükselen proje Grup Aura firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar müstakil villalardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Bodrum İlçesi, Yeniköy Mahallesi üzerindeki 20 bin 540 metrekarelik arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Proje 3+1 tip, tek katlı müstakil villalardan meydana gelmektedir. Aynı zamanda Oasis Acropol Town Aralık 2022 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır. Proje kapsamında toplam 39 adet tek katlı villa bulunmaktadır. Bu villalar için iki tip seçeneğe yer verilmiştir. Bunlar; brüt 127,8 metrekare alana sahip villalar ve 141,2 metrekare brüt alana sahip villalar olarak ayrılmaktadır. Ayrıca villalar için brüt 250 metrekare ve 570 metrekare arası arsa payları değişmektedir.

Proje kapsamındaki villalar Amerikan mutfak, ebeveyn banyosu, ısıcam, vestiyer ve çamaşır odası gibi donatılara sahiptir. Ayrıca site içerisinde yarı olimpik ortak yüzme havuzu, özel otopark, güvenlik gibi nitelikler yer almaktadır. Bunların yanı sıra villa bahçe payları 115 metrekare ve 430 metrekare arasında değişmektedir.

Oasis Acropol Town konumu ve fiyatları hakkında

Oasis Acropol Town konut projesi, Bodrum’un Yeniköy beldesinde yükselmektedir. Ayrıca proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya yakın mesafede yer almaktadır. Aynı zamanda Oais AVM’ye de 4 dakikalık yürüme mesafesindedir.

Bu konutlarda fiyatları dairenin bulunduğu konuma göre değişiklik gösterebilmektedir. Ayrıca villa tipine göre de fiyatlar değişmektedir. Proje kapsamında satışları devam eden 140 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip villaların fiyatları 15 milyon bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0252 319 50 88 ve 0533 151 92 73 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…