Kategoriler
Proje Haberleri

Oba Evleri Hendek satışları başladı

Oba Evleri Hendek projesi geniş özellikleri ve ferah yapısıyla sizler için satışa sunulmuştur. Projenin konumu Sakarya’nın Hendek İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Meşale Grup tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde.36 adet farklı tipte daireler bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde.36 adet farklı tipte daireler bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 100 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 81 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Özel tasarım peyzaj ve zengin yeşil alanları bulunmaktadır. Ayrıca çocuk oyun parkı ve spor alanı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra koru parkı, yürüyüş yolları, dinlenme alanları, kafeterya ve fitness salonu bulunmaktadır. Modern ve estetik dış cephe uygulaması yapılmaktadır. Bunun yanı sıra dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Mutfak mobilyası ve fırın, ocak, davlumbazdan oluşan ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Ayrıca salonda laminant parke uygulaması yapılmaktadır. Bunun yanı sıra balkonlarda katlanır cam uygulaması yapılmaktadır. Merkezi uydu ve internet altyapısı bulunmaktadır. Ebeveyn yatak odalarında giyinme odası ve mobilya bulunmaktadır.

Oba Evleri Hendek konumu ve fiyatları hakkında

Oba Evleri Hendek projesi, Sakarya’nın Hendek İlçesi Yeni Mahalle’de bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitte market, park, hastane ve cami gibi ihtiyaçlarınıza cevap verecek nitelikte pek çok alan bulunmaktadır.

Projede bulunan, brüt 100 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 350.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca bu projede topraktan satış avantajları mevcuttur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 54 06 veya 0 (532) 788 53 21 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version