Kategoriler
Proje Haberleri

Oba My Residence Alanya’da yükseliyor

Oba My Residence projesi Mehmet Yahya İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Antalya İli, Alanya İlçesi, Oba Mahallesi’nde yer almaktadır. Alanya konut projesinde inşaat çalışmaları ve satışlar tüm hızıyla devam etmektedir.

Proje özellikleri neler?

Alanya konut projesi üç adet konut bloğundan meydana gelmektedir. Üç adet konut bloğuda beş katlı olacak şekilde inşa edilmektedir. Konut projesinde üç farklı tip daire seçeneğine yer verilmektedir. Bu daire tipleri 2 + 1, 3 + 1 ve 4 + 1  tiplerinden meydana gelmektedir.  Projedeki daireler, teknik donanımları ve yer aldıkları konumdan ötürü Antalya’nın en gözde daireleri arasında sayılabilir. Çift banyolu 2 + 1 daireler brüt 118, net 80 metrekare büyüklüğündedir. Banyosu 3 adet olan 3 + 1 ve 4 + 1 daireler ise projedeki en büyük daire seçenekleridir.

Bununla birlikte 3 + 1 odalı dairelerin 2 farklı seçeneği mevcuttur. Bu seçeneklerden bir kısmı brüt 154, net 109 metrekare büyüklüğündedir.  Bir diğer kısım ise brüt 193, net 152 metrekaredir. Ayrıca projenin en büyük daireleri olan 4 + 1 odalı daireler ise brüt 227, net 143 metrekare büyüklüğündedir. Güvenlik hizmeti, kapıcı hizmeti ve açık yüzme havuzu gibi imkanlara sahip olan bu konutlar oldukça konforludur.

Oba My Residence fiyatları ne kadar?

Oba My Residence Alanya projesinde yer alan daireler krediye uygun durumdadır. Fakat bu dairelere sahip olmak için takas yapılamamaktadır. Bu kapsamda satılık daire fiyatları 775 bin TL’den başlamaktadır.

118 metrekare brüt alana sahip 2 + 1 tip dairelerin fiyatları 775 bin TL’den başlamaktadır.

154 metrekare brüt alana sahip 3 + 1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 025 bin TL’den başlamaktadır.

193 metrekare brüt alana sahip 3 + 1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 250 bin TL’den başlamaktadır.

227 metrekare brüt alana sahip 4 + 1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 275 bin TL’den başlamaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Mehmet Yahya İnşaat’ın bu başarılı projesi, Antalya’nın Alanya ilçesinde bulunan Oba Belediyesi sınırlarında gerçekleşmektedir. Konut projesi Çarşamba Caddesi’ne bağlanan Bacaksızlar Sokak üzerindeki yer almaktadır. Ayrıca proje Obaköy Ortaokulu ve Ahmet Nezahat Tokuş Aile Sağlığı Merkezi ile yürüme mesafesinde bulunmaktadır. Ayrıca bu bölgede pek çok otobüs durağı ve cami de mevcuttur. Dolayısıyla bu konutların sahip olduğu konum imkanları çok fazladır.

Satılık daire seçenekleri ve fiyatlar hakkında detaylı bilgi için 0533 627 35 27 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…