Kategoriler
Proje Haberleri

Ödül İstanbul sosyal donatı alanları

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde, Özyurtlar İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Ödül İstanbul konut projesi, 39 bin 561 metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor.

8 blokta 2 bin 683 daire ve 102 ticari üniteden meydana gelen projede; 1+1, 2+1 ve 3+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki 1+1 tipteki daireler 64 ila 95 metrekare, 2+1 tipteki daireler 102 ila 146 metrekare, 3+1 tipteki daireler ise 160 metrekare büyüklüğe sahip durumda bulunuyor.

Projenin Aralık 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Ödül İstanbul projesi fiyat bilgisi

Projedeki 1+1 tipteki dairelerin fiyatları 360 bin TL’den başlıyor. Projedeki 2+1 tipteki dairelerin fiyatları 519 bin TL’den başlıyor. Projedeki 3+1 tipteki dairelerin fiyatları ise 768 bin TL’den başlıyor.

Projede yüzde 25 peşinat verip 48 ay vade farksız taksit yapabilmek mümkün. Satılık 580 adet dairenin yer aldığı projeden inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yaparak konut sahibi olunabiliyor.

Ödül İstanbul karma projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde birçok sosyal donatı özelliği yer alıyor. Projede açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, kafe, restoran, güvenlik, kameralı güvenlik, futbol sahası, basketbol sahası, tenis kortu, açık otopark ve kapalı otopark gibi çeşitli sosyal donatı olanakları bulunuyor.

Su depolu ve hidroforlu projede, jeneratör ve asansör de mevcut. Merkezi ısıtma sistemiyle ısıtılan konut projesindeki dairelerde ısı pay ölçer de bulunuyor. Ebeveyn banyolu projede; çamaşır odası, teras ve balkon da bulunuyor.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılan konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Proje, Beylikdüzü-Esenyurt bölgesinde E-5’in yanı başındaki Autopia projesinin hemen arkasında inşa ediliyor. Proje, metrobüse sadece 5 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Ödül İstanbul konut projesi, Adnan Kahveci Bulvarı Esenyurt/İstanbul adresinde inşa ediliyor.

Konut projesi ile ilgili bilgilere 0850 460 27 00 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.