Kategoriler
Proje Haberleri

Ödül Yapı Alyans’ta kişiye özel ödeme

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde, Ödül Yapı inşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Ödül Yapı Alyans emlak projesi, 12 katlı 2 blokta yer alan toplam 48 adet daireden meydana geliyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçirilen Ödül Yapı Alyans projesi , şehir merkezine yakınlığıyla dikkat çekiyor.

Ödül Yapı Alyans projesi konut tipleri ve büyüklükleri

Ödül Yapı Alyans projesinde konut tipi olarak sadece 3+1 tipte daireler yer alıyor. Projedeki tüm konutların büyüklükleri ise 150 metrekare.

Ödül Yapı Alyans projesi teslim tarihi

Toplam yüzde 50’si satılan Ödül Yapı Alyans inşaat projesinin Eylül 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Ödül Yapı Alyans projesi fiyat bilgisi

Ödül Yapı Alyans projesindeki konutların fiyatları 300 bin TL’den başlıyor.

Ödül Yapı Alyans projesi ödeme planı

Ödül Yapı Alyans projesinde, kişiye özel ödeme koşullarından yararlanarak konut sahibi olabilmek mümkün. Kaba inşaatı tamamlanmış durumdaki projeden inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yaparak ve ipotek kredisi programından yararlanarak da konut sahibi olunabiliyor.

Ödül Yapı Alyans projesi sosyal donatıları

Ödül Yapı Alyans projesinde; çocuk oyun alanları, kameralı güvenlik, futbol sahası, voleybol sahası, basketbol sahası, toplantı salonu, süs havuzu, kameriye ve kapalı otopark gibi birçok sosyal donatı özelliği bulunuyor. Asansörlü projede, ısıtma sistemi olarak kombi kullanılıyor. Projede aynı zamanda balkon da bulunuyor. Proje, ailelere uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Ödül Yapı Alyans projesi nerede yükseliyor?

Şehir merkezine yakın bir konumda yükselen Ödül Yapı Alyans projesi, toplu ulaşım olanaklarına yakın bir noktada yükseliyor.

Ödül Yapı Alyans projesi, Gesi Fatih Mahallesi, 38180 Melikgazi/Kayseri adresinde yer alıyor.

Ödül Yapı Alyans projesi iletişim bilgileri

Ödül Yapı Alyans projesi ile ilgili tüm bilgilere 444 38 34 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.