Kategoriler
Proje Haberleri

Ödül Yapı Nirvana fiyat

Kayseri konut projesi Ödül Yapı firması tarafından hayata geçirilmiştir. Konut projesi Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Yakut Mahallesi’nde yer almaktadır.  Ödül Yapı Nirvana Konutları projesinde yer alan hemen teslim dairelerin satışları da devam etmektedir.

Proje özellikleri neler?

Sosyal alanları ile dikkat çeken konut projesi iki konut bloğundan meydana gelmektedir. Birbirinden bağımsız on üç katlı bloklardan meydana gelen Kocasinan konut projesi bünyesinde toplam 56 konut barındıracak şekilde tasarlanmıştır.

Ödül Yapı Nirvana Konutları projesinde bulunan konutların tümü 4+1 tip olarak inşa edilmiştir. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise brüt 210 metrekare olarak alıcılarına sunulmaktadır. Konut projesinde site sakinleri için oyun parkı, spor alanları ve yürüyüş parkuru gibi sosyal alanlar yer almaktadır.

Ödül Yapı Nirvana fiyatları ne kadar?

Kayseri konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir. Konut projesindeki 210 metrekare 4+1 tip konutlar 1 milyon 125 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Ayrıca konut kredisi kullanarak daire sahibi olmayı düşünenler için proje konut kredisine uygundur.

Konut Ödül Yapı Kayseri konut projesindeki daireler hemen tapu, hemen teslim fırsatı ile satışa sunulmaktadır. Ayrıca konut projesi iş ve alışveriş merkezlerine, hastane ve havaalanına yakın bir konumdadır. Ayrıca proje Adliye sarayına da yakın bir konumda yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili detaylı bilgi için 0 850 549 59 41 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…