Kategoriler
Proje Haberleri

Oğuz Bulut Konakları satışları devam ediyor

Oğuz Bulut Konakları projesi geniş özellikleri ve ferah yapısıyla sizler için satışa sunulmuştur. Edirne Merkez’de bulunan proje Edirne Bulut Beton İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Bu konutlarda 2 artı 1 ve 3 artı 1 daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Konutlarda 2 artı 1 ve 3 artı 1 daire seçenekleri bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 125 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 200 metrekare olmaktadır. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. 7/24 kameralı güvenlik sistemi sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Bunun yanı sıra asansör, hidrofor, su deposu ve yangın merdiveni bulunmaktadır. Dairelerde 2 adet banyosu bulunmakla birlikte duşakabin mevcuttur. Ayrıca yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası bulunmaktadır. Konutlarda ısıtma sistemi olarak doğalgaz bulunmaktadır. Bunun yanı sıra fiber internet, ankastre mutfak, parke zemin, vestiyer ve çamaşır odası gibi birçok özellik yer almaktadır. 

Oğuz Bulut Konakları konumu hakkında

Projedeki konutlar, Edirne’nin Merkez İlçesi Şükrüpaşa Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın konumdadır. Muhitte alışveriş merkezi, market, hastane ve eczane gibi ihtiyaçlarınızı giderebileceğiniz yerler mevcuttur. Toplu taşıma aracı olarak otobüs kullanabilirsiniz.

Oğuz Bulut Konakları fiyatları ne kadar?

Oğuz Bulut Konakları projesinde fiyatlar konut tipine, cephe ve bulunduğu kata göre değişmektedir. Projede bulunan, brüt 125 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatları 1 milyon 200 bin TL’den satışa sunulmuştur.

Brüt 200 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı ise 1 milyon 650 bin  TL’den başlamaktadır.

Ayrıca bu projede konut kredisine uygun satışlar yapılmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (284) 214 34 71 veya 0 (532) 667 22 63 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version