Kategoriler
Proje Haberleri

ÖKİ Center nerede yükseliyor?

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde, ÖKİ İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen ÖKİ Center projesi, toplam 142 adet daireden meydana geliyor.

ÖKİ Center projesi daire tipleri ve konut büyüklükleri

Sadece 3+1 dairelerden meydana gelen projede, konut büyüklükleri 165 metrekare. Aile yaşamına uygun bir şekilde tasarlanan ÖKİ Center projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor. Projede toplam 3 blok bulunuyor.

ÖKİ Center projesi teslim tarihi

ÖKİ Center projesinin Haziran 2021 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi gerekiyor.

ÖKİ Center projesi fiyat bilgisi ve ödeme seçenekleri

ÖKİ Center projesindeki konutların fiyatları, 210 bin TL ila 240 bin TL arasında değişiyor. Projede yüzde 20 peşinatla kalan kısmı teslime kadar vade farksız kişiye özel olabilecek şekilde taksitlendirebilmek mümkün durumda bulunuyor. Kaba inşaatı tamamlanan projeden inşaat firması bünyesinde taksitlendirme yaparak konut sahibi olmak mümkün durumda. Projede sıfır faiz oranıyla kişiye özel ödeme planları oluşturabilmek de alternatifler arasında bulunuyor.

ÖKİ Center projesi sosyal donatı özellikleri

ÖKİ Center projesinde; çocuk oyun alanları, basketbol sahası, süs havuzu, spor alanları, kameriye, açık otopark ve yürüyüş parkuru gibi birçok sosyal donatı özelliği bulunuyor. İnsan ve yük asansörü bulunan ÖKİ Center projesinde, ısıtma sistemi olarak merkezi sistem kullanılıyor. Projede bunlara ilaveten bir de jeneratör mevcut durumda.

ÖKİ Center projesi nerede yükseliyor?

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen ÖKİ Center projesi, Mimarsinanbahçelievler Mahallesi, 38350 Melikgazi/Kayseri adresinde yer alıyor.

Telefon: 0 352 333 0 654