Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Oksijen Evleri Denizkent sıfır faiz fırsatı ile satışta

Gönen villa projesi Doğanlar Holding firmasının grup şirketlerinden Doğyap tarafından hayata geçirilmektedir. Villa projesi Balıkesir İli, Gönen İlçesi, Denizkent’te yer almaktadır. Oksijen Evleri Denizkent projesinde lansmana özel fırsatlar sunulmaktadır.

Proje özellikleri neler?

Balıkesir villa projesinde deniz ile iç içe toplam 29 adet villa yer almkatadır. 10 bin metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde villa projesi inşa edilmektedir. Oksijen Evleri Denizkent projesi iki katlı bitişik nizam villalardan meydana gelmektedir. Ayrıca projede villa büyüklükleri ise brüt 109.05 metrekare ile 114.28 metrekare arasında değişmektedir.

Balıkesir projesinde yer alan villalardaki salon ve yatak odalarında toplam 4 adet klima yer almaktadır. Ayrıca villalardaki mutfaklarda fırın, set üstü ocak, aspiratör, bulaşık makinesi, buzdolabı ve çamaşır makinesi mevcuttur. Ayrıca proje içerisinde açık yüzme havuzu, güneşlenme alanları, çocuk oyun parkı gibi alanlar da yer almaktadır. İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam eden projenin 2022 yılı içerisinde tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır.

Oksijen Evleri Denizkent projesi lansmana özel fırsatlarla satışları devam etmektedir. Villa projesinde ödeme planı kapsamında ilk olarak yüzde 30 peşinat ödenmektedir. Geriye kalan tutar ise 12 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı ile taksitlendirilmektedir.

Oksijen Evleri Denizkent nerede yer alıyor?

Denize sıfır konumda yer alan villa projesi İstanbul’a 2.5 saat, İzmir’e ise 3 saat mesafede yer almaktadır. Villa projesi Bursa Çanakkale Yolu üzeri, Denizkent, Gönen / Balıkesir adresinde yer almaktadır. Firma ise Ekinciler Caddesi, Ertürk Sokak 3, Kavacık 34810 Beykoz  / İstanbul adresinde yer almaktadır. Ayrıca proje ile ilgili daha detaylı bilgi için 0534 262 29 97 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…