Kategoriler
Proje Haberleri

Okta Yenikaya Konutları Ankara – Pursaklar’da yükseliyor

Okta Yenikaya Konutları 4 + 1 odalı normal daire ve 7 + 1 odalı penthouse daire seçeneklerine sahiptir. Okta Grup kalitesi ile hayata geçen bu projenin üst düzey donanımları mevcuttur. Toplamda 48 tane 4 + 1 daire ile 4 tane 7 + 1 dairenin yer aldığı bu konut projesi; yaklaşık 5 bin 200 metrekarelik bir arsada gerçekleşmiştir. Güvenlik hizmetine sahip olan site içerisindeki yeşil alan 3 bin 200 metrekare boyutundadır. Ayrıca biner metrekarelik açık otopark ve kapalı otopark, tüm site sakinleri için yetecek büyüklüğe sahiptir. Spor yapmak isteyenler için özel olarak tasarlanmış kapalı fitness salonunda ise vücut geliştirmeye dair her ayrıntı mevcuttur. Otomatik fıskiye sistemlerinin suladığı yemyeşil site bahçesi, bununla beraber çocuk oyun parkına da sahiptir.

Dayanıklı radye temele sahip olan bloklar, bims tuğla üzerine kara sıva yöntemi ile yalıtılmıştır. Ayrıca drenajlı bina temelleri su baskınına karşı dirençlidir. Dairelerin ısı ve ses yalıtımı için duvarlara 150 dns taş yünü uygulanmıştır. Bununla beraber 10 kişilik blok asansörleri, yeraltında kalan kapalı otoparka iniş yapabilecektir. Beslemeli jeneratör sistemi  ise elektrik kesildiği an devreye girip tüm konutlara elektrik kaynağı sağlayacaktır. Daha pek çok teknik özellik, Okta Yenikaya projesini ön plana çıkarmaktadır.

Projenin konumu nasıldır?

Bu konut projesinin 4 + 1 ve 7 + 1 odalı lüks daireleri; Ankara Pursaklar satılık daire türleri arasındadır. Tevfik İleri Mahallesi’nin merkezindeki Özal Bulvarı site konumuna çok yakındır. Saltuk Han Sokağı’nda yükselen daireler aynı zamanda Süleymaniye Camii’ne ve Şehit Salim Akgül Parkı ile yürüme mesafesindedir. Ayrıca Özel Bilge Nesil İlkokulu, Ülker İlkokulu ve Pursaklar Aile Sağlığı Merkezi de 5 – 10 dakikalık mesafededir. Merkezi konum dolayısıyla pek çok market ve otobüs durağı ise kolay ulaşılabilir durumdadır.

Okta Yenikaya Konutları Ankara projesi hakkında detaylı bilgi

Okta Yenikaya Konutları Ankara projesinin detayları için arayınız: 0532 437 74 89

Exit mobile version