Kategoriler
Proje Haberleri

Okyanus Park’ta 60 ay vade fırsatı

İstanbul iline bağlı bulunan Pendik ilçesinde Okyanus Park projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Kalite Grup imzası ile yaşama kazandırıldı. İki bloktan meydana gelen proje konut sahibi olmak isteyenler için kampanyalı bir ödeme planı barındırıyor.

Modern mimarisi ile bulunduğu bölgede adından söz ettiren proje on katlı iki konut bloğundan meydana geliyor. Proje, bünyesinde 108 adet konut barındıracak şekilde planlandı. Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen Okyanus Park projesi, hemen teslim durumunda bulunan konutları sayesinde beklemek istemeyen ve zaman sıkıntısı yaşayan alıcılar için ideal bir proje.

Projede yer alan konutlar nerede yükseldi?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar öncelikle lokasyon detayları açısından ilgi görüyor. İstanbul ilinin Pendik ilçesinde inşa edilmiş olan proje Güllübağlar Mahallesi’nde yer alıyor. Merkezi konumu ile alıcısına avantaj sağlayan Okyanus Park projesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi, Uzundere Sokak No:2’de konumlandırılmış  durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Söz konusu projede bulunan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri de daire tiplerine uygun olacak şekilde planlandı. Okyanus Park projesinde yer alan konutlar 2+1 ve 3+1 olarak inşa edilmiş durumda. Projedeki 2+1 konutlar 104 metrekare, 3+1 konutlar ise 135 metrekare olarak tasarlandı.

Projedeki konutların ödeme planı nedir?

Projede yer alan konutların fiyatları 349 bin TL ile 550 bin TL arasında değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Okyanus Park projesinden konut sahibi olmak isteyenler için avantajlı bir kampanya mevcut. Kampanya kapsamında firma bünyesinde vadelendirme yapılabiliyor. Buna göre, yüzde 50 peşinatın ardından kalan konut ücreti için 60 aya varan taksitlendirmeler ile ödeme yapmak mümkün.

Söz konusu projede yer alan konutların tümü hemen teslim durumunda, alıcı ve yatırımcılarını bekliyor. Proje ile ilgili bilgi almak isterseniz iletişim: 0212 952 23 69