Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Olcay Point Residence nerede? Daire fiyatları ne kadar?

Esenyurt ilçesinde bulunan Olcay Point Residence, önümüzdeki yılın son ayında teslimlerine başlayacak. Olcay Group & İnşaat tarafından inşa edilen proje, E5 yoluna 700 metre uzaklıkta yer alıyor. Yatay mimarili ve 33 katlı tek bloktan oluşan proje, dükkân ve daireleri barındırıyor.

Arazi alanı 7 dönümlük, inşaat alanı ise 40 bin metrekarelik olan rezidans projesinde 269 adet daire, 15 adet de ticari ünite yer alıyor. Kapalı otoparka sahip projede birçok sosyal donatı bulunuyor. Söz konusu proje alanının bin 700 metrekarelik alanı ise peyzaja ayrılıyor.

Yeşilkent Mahallesi’ne konumlandırılan projede mağazalar, fitness salonu, havuz, hamam ve sauna bulunuyor. Metrobüse yakınlığıyla ulaşım avantajı sağlayan projedeki dairelerin tapusu, hemen teslim ediliyor.

Olcay Point Residence daire seçenekleri

Söz konusu projede kafeler de yer alıyor. Metrobüs istasyonuna 4 dakikalık mesafede bulunan projedeki bir odaya ve bir salona sahip bir odalı ve bir salonlu daireler net 54 metrekare büyüklüğünde. Dairelerinde ebeveyn banyosunun bulunduğu projedeki iki odaya ve bir salona sahip konutlar net 100 metrekarelik alana sahip durumda.

Avrupa Yakası’nda inşa edilen projedeki üç odalı ve bir salonla daire tipleri net 140 metrekare büyüklüğünde tamamlanacak. Çocuk oyun alanlarına da yer verilen projedeki dört odalı ve bir salonlu daireler de net 220 metrekarelik alana sahip.

Projedeki daire fiyatları neler?

Konutlarında güneş gören cephelere sahip Olcay Point Residence projesindeki bir odalı ve bir salonlu daireler 399 bin liradan başlıyor, projedeki iki odalı ve bir salonlu daireler ise 559 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Sağlık merkezlerini ve okulları çevresine alan proje, parkın yanında yükseliyor. Dairelerinde duşakabine ve Amerikan mutfağına yer verildiği proje, merkezî konumda bulunuyor.

Satış Ofisi: Yeşilkent Mahallesi, 1953. Sokak,  M Çarşı, No: 50/E İç Kapı No: 20 Esenyurt / İstanbul