Kategoriler
Proje Haberleri

Oliva Evleri 3 Bursa satışları devam ediyor

Oliva Evleri 3 Bursa geniş odaları ve konforlu daireleri ile sizlere sunulmaktadır. Konut projesi Yedikardeş İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Bu projede 2+1 daire ve 3+1 tip daireler satışa sunulmaktadır. Bu şekilde projedeki evlerin özellikleri ve konumuyla dikkat çektiği bilinmektedir. Sizler bu daireleri detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış özellikleri hakkında

Bu Oliva Evleri 3 Bursa projesindeki evler konumu dolayısı ile güneş almaktadır. Evin özellikleri ve detayları alıcı tarafından oldukça ilgi çekmektedir. Bu nedenle sizler bu evin özelliklerinin detaylı bir biçimde inceleyebilirsiniz. Site içerisinde bulunan bu evlerin sosyal alanı olarak yüzme havuzu bulunmaktadır. Aynı zamanda çocuk oyun parkı, basket sahası gibi etkinlikler yapacağınız alanlarda mevcuttur. Evlerin ısısı yerden ısıtma sistemi ile sağlanmaktadır. Bu nedenle oldukça ilgi çeken ve alıcıyı memnun eden özelliklerinin olduğunu söylemek mümkündür. Aynı zamanda ses ve ısı izolasyonu da mevcuttur. Site içerisinde bulunan bu evlerin içerisi geniş ve ferahtır. Büyük odaları ve güneş alan yapısı ile ilgi çekmektedir. Evler her cepheye bakmaktadır. Bu nedenle oldukça iyi bir manzarasının olduğunu da söylemek mümkündür. Bu şekilde evlerin iç ve dış yapısını detaylı bir biçimde anlatmak mümkündür.

Oliva Evleri 3 Bursa konumu ve fiyat bilgisi hakkında

Bu projenin özelliklerinin yanı sıra konumu ile de dikkat çekmektedir. Bursa’nın Osmangazi ilçesinde bulunan bu evlerin konumu olarak sizlere oldukça kolaylık sağlar. Site içerisinde olmanın avantajı sayesinde park gibi vakit geçirmeniz için olan yerler oldukça yakındır. Bu yerlere giderek kendinize vakit ayırabilirsiniz. Aynı zamanda market ve Pazar gibi yerlere de oldukça yakındır. Şehir merkezine olan yakınlığı da dikkat çekmektedir. Sizler konumu hakkında da detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Ulaşım seçeneği bakımından da oldukça zengindir. Konumu dolayısı ile bu evlere ilgi besleyen kişi sayısı oldukça fazladır.

Oliva Evleri 2 projesinde yer alan bahçeli 2+1 tip daire brüt 125 metrekare, net 102 metrekare şeklinde tasarlanmıştır. Bu projedeki 2+1 tip daire 370 bin liradan satışa sunulmaktadır.

Oliva Evleri 3 projesindeki dairelerin fiyatları ise şöyledir;

2 + 1 daire ise brüt 125 metrekare, net 100 metrekare olarak tasarlanmıştır. 2+1 tip dairelerin fiyatları yaklaşık olarak 495 bin liradan başlamaktadır.

3+1 daire brüt 140 metrekare, net 120 metrekare olarak tasarlanmıştır. 3+1 tip dairelerin fiyatları yaklaşık olarak 575 bin liradan başlamaktadır.

Bu şekilde Oliva Evleri 3 Bursa projesini anlatmak mümkündür. Daha detaylı bilgi alarak bu evler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Daha fazla proje hakkında bilgi almak mümkündür.

Bu proje hakkında daha fazla bilgi almak için 0 (533) 692 79 83 numaralı telefonu aramanız mümkündür.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…

Exit mobile version